Νέα θεωρία για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν έρχεται στο φως μετά από 10 χρόνια

Μια νέα θεωρία έρχεται στο φως για την υπόθεση εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν Μακάν, η οποία προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από την πλευρά της οικογένειας του μικρού κοριτσιού.

Πιο συγκεκρικένα, ο πρώην αξιωματικός και νυν δημοσιογράφος-ερευνητής, Mark Williams Thomas, έρχεται να υποστηρίξει δέκα χρονιά μετά ότι η μικρή Μαντλίν πιθανότατα ξύπνησε μέσα στη νύχτα και έφυγε από το διαμέρισμα για να βρει τους γονείς της που δειπνούσαν σε κοντινό tapas bar στο θέρετρο Algarve της Praia da Luz στην Πορτογαλία. «Για να φτάσει στο tapas bar θα έπρεπε να βγει έξω από τις εγκαταστάσεις και να περπατήσει στο δρόμο. Αυτό μου δημιουργεί ανησυχία, καθώς πιστεύω ότι ξύπνησε στη μέση της νύχτας και βγήκε να ψάξει τους γονείς της. Ξέρουμε ότι η πόρτα στο αίθριο δεν ήταν κλειδωμένη».

Οι γονείς της μικρής κατηγόρησαν την εκπομπή «This Morning» που έδωσε βήμα στον Mark Williams Thomas για να παρουσιάσει τη νέα θεωρία του για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν, υποστηρίζοντας πάντα ότι η 3χρονη κόρη τους απήχθη μέσα από το διαμέρισμα που είχαν νοικιάσει για τις διακοπές τους.

«Αυτό είναι καθαρή κερδοσκοπία και ως εκ τούτου οι γονείς δεν θα προβούν σε κανένα σχόλιο», τόνισε η εκπρόσωπος της οικογένειας.