Αρχική InfoTeens Προτάσεις Αγοράς Νέα τηλεοπτική καμπάνια της Amita με άρωμα Ελλάδας

Νέα τηλεοπτική καμπάνια της Amita με άρωμα Ελλάδας

Amita xumos logo«Αν ήταν…» ταινία μεγάλου μήκους σίγουρα θα είχαμε ρόλο όλοι μας, γιατί η Amita βρίσκεται δίπλα μας με κάθε τρόπο. Και αυτό την κάνει τον ξεχωριστό αγαπημένο μας χυμό.

H νέα τηλεοπτική καμπάνια της Αmita, του αγαπημένου χυμού των Ελλήνων, «καθρεφτίζει» όλες τις αξίες που εδώ και χρόνια περιβάλλουν την Amita: εμπιστοσύνη, φιλία, αγάπη, φροντίδα, ελληνικότητα.

Amita 1

Ένας συνδυασμός από ονειρικά πλάνα γεμάτα συναίσθημα που γυρίστηκαν σε διαφορετικά σημεία της Ελλάδας, αναδεικνύοντας τις ομορφιές του τόπου μας, συνθέτουν το νέο τηλεοπτικό σκηνικό της Amita.

Μία σειρά από παραλληλισμούς της Αmita με αγαπημένα πρόσωπα, βαθιές, ειλικρινείς σχέσεις, συναισθήματα και αξίες, οδηγούν σε μία ξεκάθαρη αλήθεια: H Amita είναι ο δικός μας χυμός.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.