Νέα τμήματα εκπαιδευτικής ρομποτικής για παιδιά στο Κέντρο «Υδρόγειος»

Τον Σεπτέμβριο του 2016 αρχίζουν νέα τμήματα εκπαιδευτικής ρομποτικής για παιδιά ηλικίας από 6-15 ετών.

Αυτή τη χρονιά δώστε στα παιδιά σας τη δυνατότητα να απασχοληθούν δημιουργικά, μέσω του ετήσιου προγράμματος εκπαιδευτικής ρομποτικής και δημιουργικής απασχόλησης με STEM. Γρανάζια, έξυπνες κατασκευές, μηχανική, προγραμματισμός συσκευών, κέφι και πολύ παιχνίδι συνθέτουν το πρόγραμμα εκπαιδευτικής ρομποτικής που ξεκινάει στην «Υδρόγειο» με την έναρξη της σχολικής περιόδου.

Διάρκεια – Συχνότητα μαθημάτων

Τα μαθήματα θα γίνονται με συχνότητα μία φορά την εβδομάδα από δύο ώρες δράσης σε τμήματα που μπορείτε να επιλέξετε κάποιο απόγευμα καθημερινής (διάστημα 17:00-21:00) ή Σάββατο πρωί.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει δύο εξάμηνα μαθημάτων και θα ολοκληρωθεί τον Μάιο του 2017. Η τμηματοποίηση των παιδιών γίνεται ηλικιακά. Σε κάθε τάξη τα παιδιά εκπαιδεύονται πάνω σε διαφορετικά εκπαιδευτικά αντικείμενα με κατάλληλο εκπαιδευτικό εξοπλισμό ανάλογα την ηλικία τους.

Πού γίνονται τα μαθήματα

Τα μαθήματα διεξάγονται στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής «Υδρόγειος», Παπαναστασίου 150, τηλ: 2310 328 797, στην περιοχή Χαριλάου, από καταρτισμένους εκπαιδευτές και σε ειδικά διαμορφωμένα εργαστήρια για παιδιά, παρέχοντας όλο τον απαραίτητο εκπαιδευτικό εξοπλισμό (πίστες, ρομπότ, προγράμματα σπουδών).

Τα παιδιά κατά τη διάρκεια του προγράμματος θα δημιουργήσουν σύνθετες κατασκευές, θα προγραμματίσουν σε ειδικά εκπαιδευτικά περιβάλλοντα και όλα αυτά με αμείωτο ενδιαφέρον και πολλή διασκέδαση!

Θέσεις περιορισμένες με σειρά προτεραιότητας. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2310 328 797