Αρχική InfoTeens Παιχνίδια – Gadgets «Near - Check Who's Nearby»: Η εφαρμογή που δημιούργησε 18χρονος Έλληνας για να μην χάνουμε επαφή με τους φίλους μας

«Near - Check Who's Nearby»: Η εφαρμογή που δημιούργησε 18χρονος Έλληνας για να μην χάνουμε επαφή με τους φίλους μας

«Near – Check Who’s Nearby» είναι η πρωτότυπη φαρμογή που δημιούργησε ο 18χρονος φοιτητής της Πληροφορικής Βαλεντίνος Τζέκας και η οποία μας δείχνει ανά πάσα στιγμή πού είναι οι φίλοι του καθενός σε ακτίνα 1,5 χλμ αρχικά, ενώ ο προγραμματισμός είναι αργότερα η ακτίνα δράσης να επεκταθεί για να «πιάνει» μεγαλύτερες πόλεις.

Aλήθεια πώς εμπνεύστηκε και εν τέλει υλοποίησε αυτή του την ιδέα ο νεοεισαχθείς στο Πανεπιστήμιο στην πληροφορική Κέρκυρας φοιτητής;

Από… ανάγκη του ίδιου και των συνομήλικων, που, όπως λέει, το καλοκαίρι όταν τέλειωσαν οι πανελλήνιες, πήγαιναν με το τρένο από τη Λάρισα στον Πλαταμώνα για μπάνιο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Infowoman.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.