Αρχική Προτάσεις Αγοράς Νέες γεύσεις που ξετρελαίνουν από τη δωδώνη

Νέες γεύσεις που ξετρελαίνουν από τη δωδώνη

SteviaFlavors_

Είναι οι πρώτες γεύσεις παγωτών που αγαπήσαμε, όταν πριν μερικά χρόνια άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους όλο και σε περισσότερα σημεία πώλησης. Και κλασικά όλοι ρωτούσαμε "Έχει κάπου κοντά δωδώνη;". Γιατί αποζητούσαμε κολασμένα αυτή την πλούσια, βαθιά γεύση, που έμενε στον ουρανίσκο.

Η πορεία της «δωδώνη» της εταιρείας που είναι ταυτισμένη με το υψηλής ποιότητας ελληνικό παγωτό και ξεκίνησε το 1967 είναι χαρακτηριστική μιας εταιρείας που έχει να παρουσιάσει επιτυχίες, ποιότητα, αναζήτηση (νέων γεύσεων) και εξέλιξης.

Η εταιρεία βασίζεται στην αποκλειστική χρήση 100% ελληνικού γάλακτος και πρώτων υλών από Έλληνες παραγωγούς και το οποίο διατίθεται στους καταναλωτές μέσω του ευρύτατου δικτύου της εταιρείας.
Συγκεκριμένα, η «δωδώνη» διατηρεί 85 καταστήματα με την επωνυμία της, καθώς και 118 μικρότερα σημεία διάθεσης των προϊόντων της. Το δίκτυο της εταιρείας συμπληρώνουν τα 600 σημεία HORECA, αλλά και η τοποθέτηση προϊόντων σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες σουπερ μάρκετ και σε επιλεγμένα μικρότερα καταστήματα τροφίμων.
Lacta
Με 44 διαφορετικές γεύσεις, καθώς και με πληθώρα επιλογών που διαθέτει σε γλυκά – παγωτο-γλυκίσματα αλλά και frozen yogurt, φέτος η δωδώνη επενδύει στην καινοτομία και στην εξωστρέφεια.

Δημιουργεί γεύσεις με sweete, το γλυκαντικό από το φυτό στέβια, μεταμορφώνει σε παγωτό αγαπημένα brands, όπως η Lacta, η Merenda και η Υγείας Παυλίδη, δίνει την ευκαιρία σε νέους ζαχαροπλάστες να δημιουργήσουν καινούργιες γεύσεις και να γεφυρώσουν την παράδοση με την σύγχρονη ζαχαροπλαστική, όπως το Παστέλι και το Παρφέ-Φιστίκι του Γιάννη Αποστολάκη.

KRAFT_KTX

Την επόμενη φορά που θα σταματήσετε σε έναν προορισμό δωδώνη, μη διστάσετε να δοκιμάσετε τις νέες γεύσεις. Εμείς πάντως δώσαμε το απόλυτο άριστα στις νέες γεύσεις με στέβια... για ευνόητους λόγους.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.