Αρχική InfoMommy Νέα Νέες μητέρες ενημερώνονται δωρεάν από μαίες στις ομάδες του ΠΕΔΥ Ν. Ιωνίας

Νέες μητέρες ενημερώνονται δωρεάν από μαίες στις ομάδες του ΠΕΔΥ Ν. Ιωνίας

Νέες μαμάδες και μαίες συζητούν για την εμπειρία της εγκυμοσύνης, του τοκετού και του μητρικού θηλασμού και ενημερώνονται για την πρόληψη από τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας και του μαστού.

Στη Μ.Υ.Ν. Ιωνίας Αττικής αρχίζουν να λειτουργούν δωρεάν από τις μαίες με την υποστήριξη του επιστημονικά υπεύθυνου της Μονάδας Υγείας κ. Σακελλαρίου, ομάδες για νέες μητέρες (ασφαλισμένες και ανασφάλιστες). Στις συναντήσεις θα συζητούνται οι εμπειρίες των νέων μητέρων από την εγκυμοσύνη, τον τοκετό και το μητρικό θηλασμό.

Στις ομάδες θα συμμετέχουν νέες μητέρες μαζί με τα μωρά τους, που συμμετείχαν στις ομάδες εγκύων - προετοιμασίας για τον τοκετό, τη γονεϊκότητα και το μητρικό θηλασμό της Μ.Υ. Π.Ε.Δ.Υ. Ν. Ιωνίας Αττικής, αλλά και οποιαδήποτε νέα μητέρα θέλει να μοιραστεί την εμπειρία της, ανεξάρτητα από τη συμμετοχή στις ομάδες ή τον τόπο κατοικίας της. Φυσικά, είναι ευπρόσδεκτοι και οι νέοι μπαμπάδες για να ακουστεί και η δική τους εμπειρία.

Οι συναντήσεις θα ολοκληρώνονται με ενημέρωση των νέων μητέρων από τις μαίες για τους τρόπους πρόληψης από τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας (τεστ Παπανικολάου) και τον καρκίνο του μαστού (μαστογραφία, αυτοεξέταση μαστού).

Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 7 Οκτωβρίου 2016 στις 10:00 π.μ. στο Σταθμό Προστασίας Μητέρας και Παιδιού.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής παρακαλώ επικοινωνήστε με τις μαίες: Σεχίδου Άννα και Νικολοπούλου Βασιλεία στο τηλέφωνο 210 2775171 (8:00-13:00) ή δηλώστε συμμετοχή αφήνοντας στοιχεία επικοινωνίας στο e-mail: maiespedynionias@gmail.com

ΠΕΔΥ Ν. Ιωνίας
Αλ. Παναγούλη 91 Ν. Ιωνία


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.