Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Νέο φωτογραφικό βιβλίο "Χρώματα της Σερίφου" από τον Άγγελο Ζία στο groopio

Νέο φωτογραφικό βιβλίο "Χρώματα της Σερίφου" από τον Άγγελο Ζία στο groopio

se 11

Ένα νέο φωτογραφικό βιβλίο με εικόνες και χρώματα από τα όμορφα τοπία της Σερίφου, δημιούργησε ο Άγγελος Ζίας. Το νέο βιβλίο φιλοδοξεί να χρηματοδοτηθεί μέσα από το νέο επαναστατικό μηχανισμό χρηματοδότησης της ιστοσελίδας groopio.

Το groopio.com είναι η πρώτη ηλεκτρονική πλατφόρμα χρηματοδότησης δημιουργικών project (Crowd funding) στην Ελλάδα, που επιτρέπει σε εφευρετικούς και ταλαντούχους καλλιτέχνες να συγκεντρώσουν χρήματα για την υλοποίηση των ιδεών τους, μέσα από μια χρηματοδοτική διαδικασία, στην οποία συνεισφέρουν χρήστες του διαδικτύου, φίλοι της τέχνης και της δημιουργίας απ όλο τον κόσμο.

Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να συμβάλλεται και εσείς, έστω και με ελάχιστη χρηματοδότηση/αγορά στην έκδοση του νέου βιβλίο του Άγγελου Ζία. Η δυνατότητα συνεισφοράς ξεκινάει από 1 ευρώ έως 1.000 ευρώ, και σας ανταποδίδεται με αντίτυπα του βιβλίου ή του ημερολογίου, κάρτες με τις φωτογραφίες, μπλουζάκια με τυπωμένες τις φωτογραφίες προσκλήσεις για την ομώνυμη έκθεση και την παρουσίαση του βιβλίου, κλπ.

ex

Επισκεφτείτε το groopio, και ενισχύστε την προσπάθεια τον Άγγελου Ζία, για την αποτύπωση και προώθηση της Ελληνικής ομορφιάς, μέσω της έκδοσης του φωτογραφικού βιβλίου “ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΕΡΙΦΟΥ”, με 2 τρόπους:

αγοράστε ηλεκτρονικά το βιβλίο (ή ό,τι εναλλακτικά επιλέξετε) στην διεύθυνση: http://www.groopio.com/el/projects/display/249/colors-of-serifos

προωθήστε το μήνυμα σε Ελλάδα και Εξωτερικό

ΑΓΓΕΛΟΣ ΖΙΑΣ: ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Άγγελος Ζίας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1958. Στο σπίτι όπου μεγάλωσε υπήρχε κήπος και θέα. Έτσι όταν μεγάλωσε έγινε κηπουρός στο επάγγελμα και φωτογράφος για χόμπι. Έχει δημιουργήσει πολλούς κήπους στη Ελλάδα και στην Ευρώπη. Επίσης έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο φωτογραφίζοντας τις ομορφιές του πλανήτη (http://www.panoramio.com/user/2409828). Αρθρογραφεί σε περιοδικά, και Εφημερίδες. Με δικά του έξοδα έχει εκδώσει και κυκλοφορήσει με επιτυχία 3 βιβλία:
2001: “Κήπος και φιλοσοφία”
2007: “Οι κήποι του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης”, με φωτογραφίες από τους κήπους του
2011: “ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΕΑΣ”, από την έκθεση φωτογραφιών του με τις ομορφιές του νησιού Κέα
Οι κήποι του και τα βιβλία με τις φωτογραφίες του έχουν παρουσιαστεί αρκετές φορές στη τηλεόραση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.