Αρχική InfoBaby 12-36 μηνών Νέο γάλα Noulac Υψηλής Παστερίωσης

Νέο γάλα Noulac Υψηλής Παστερίωσης

NOULAC 1
Η FrieslandCampina Hellas ξεκίνησε την παραγωγή και διάθεση του νέου ροφήματος γάλακτος Noulac Υψηλής Παστερίωσης το οποίο έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με το Πρότυπο Σύστημα Παιδικής Διατροφής ΝΟΥΝΟΥ, το πρώτο σύστημα που προσεγγίζει ολιστικά τη διατροφή των παιδιών παρέχοντας την απόλυτη εγγύηση σιγουριάς και ποιότητας.
Το νέο Noulac Υψηλής Παστερίωσης, παράγεται στη μονάδα παραγωγής γάλακτος της FrieslandCampina Hellas στη Βιομηχανική Περιοχή της Πάτρας, με υπερσύγχρονο εξοπλισμό που λειτουργεί σε 24ωρη βάση, ακολουθώντας τις τελειότερες διαδικασίες διασφάλισης ποιότητας και υπό την εποπτεία άρτια καταρτισμένου προσωπικού.

Το νέο Noulac Υψηλής Παστερίωσης ενδείκνυται για παιδιά που έχουν συμπληρώσει το 12 μήνα καθώς είναι εμπλουτισμένο με απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, στις ιδανικές αναλογίες, ώστε να καλύπτει τις αυξημένες τους ανάγκες για ανάπτυξη, διαθέτοντας ταυτόχρονα υπέροχη φυσική γεύση.

Κυκλοφορεί σε συσκευασία του 1lt η οποία ξεχωρίζει στο ράφι με το μοντέρνο σχεδιασμό της.

Η FrieslandCampina Hellas,  με την ηγετική της παρουσία στην ελληνική αγορά γαλακτοκομικών προϊόντων και έχοντας κατακτήσει σημαντικές διακρίσεις στο διεθνές σύστημα της FrieslandCampina, προχωρεί δυναμικά στην εφαρμογή της στρατηγικής ανάπτυξης  ‘Route 2020’, επενδύοντας στην καινοτομία, τη δημιουργία νέων προϊόντων και την πρόσθεση  αξίας σε όλη την εφοδιαστική αλυσίδα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.