Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Νέο κατάστημα GT Tsangarakis στα Notos Galleries του Πειραιά

Νέο κατάστημα GT Tsangarakis στα Notos Galleries του Πειραιά

1Το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος της έκανε η GΤ Tsangarakis στα Notos Galleries του Πειραιά. Μετά από 25 χρόνια ιστορίας υποδέχεται το κοινό στο πιο εμπορικό πολυκατάστημα.

Μέσα από την συνεργασία της με τον συγκεκριμένο όμιλο, τα επόμενα μαγαζιά που θα ανοίξει στις επόμενες ημέρες είναι στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη.

Η στρατηγική αυτή απόφαση συνεργασίας με τα συγκεκριμένα πολυκαταστήματα αποτελεί την συνέχεια της δυναμικής ανάπτυξης του ομίλου GΤ Tsangarakis που συνεχίζει μετά από 25 χρόνια να υπογράφει την ποιότητα, σε συνδυασμό με την υψηλή αισθητική αλλά και το προσιτό κόστος που καθιέρωσαν το brand στην ελληνική αγορά. Τα δύο τελευταία χρόνια ο όμιλος έχει αρχίσει τη δυναμική επέκτασή του και σε άλλες αγορές του εξωτερικού.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.