Αρχική InfoBaby Τοκετός Νεογέννητο επανήλθε στη ζωή 10 ώρες μετά τη δήλωση θανάτου του

Νεογέννητο επανήλθε στη ζωή 10 ώρες μετά τη δήλωση θανάτου του

SCBUΈνα μωράκι από την Κολομβία επανήλθε στη ζωή, δέκα ώρες αφότου μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο, ύστερα από τη γέννησή του.

Το νεογέννητο κοριτσάκι ήρθε στον κόσμο πρόωρα την περασμένη Τετάρτη, όταν η μητέρα της Jenny Hurtado ήταν μόλις 27 εβδομάδων έγκυος. Οι γιατροί προχώρησαν σε καισαρική τομή, αλλά χωρίς να μπορούν να εντοπίσουν οποιοδήποτε σημάδι ζωής, ανακοίνωσαν το θάνατο του μωρού μισή ώρα μετά την άφιξη της μητέρας στο μαιευτήριο.

Η μικρή μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο, απ’ όπου επρόκειτο να την παραλάβει ο πατέρας της. Όμως, τη στιγμή που την κράτησε στα χέρια του άκουσε το απαλό κλάμα της, συνειδητοποιώντας ότι είναι ακόμα ζωντανή!

betterbloodtΜέλη του προσωπικού έσπευσαν και έστειλαν το νεογέννητο σε κλινική στην πρωτεύουσα Μπογκοτά. Το μωράκι παραμένει στη μονάδα εντατικής θεραπείας, συνοδευόμενο από τη θεία του, λαμβάνοντας ειδική φαρμακευτική αγωγή για τους υπανάπτυκτους πνεύμονές της.

Η μητέρα της τυχερής μικρής, την οποία ονόμασε Milagros που σημαίνει θαύμα, παραμένει στο μαιευτήριο όπου γέννησε προκειμένου να αναρρώσει. Οι γιατροί υποστήριξαν ότι η λανθασμένη δήλωση θανάτου ίσως ήταν αποτέλεσμα του χαμηλού καρδιακού παλμού κατά τη στιγμή του τοκετού.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.