Νέοι 100% φυσικοί χυμοί ψυγείου ΔΕΛΤΑ Smart έτοιμοι για… ζούληγμα!

Οι 100% φυσικοί χυμοί ΔΕΛΤΑ Smart είναι οι νέοι αγαπημένοι φίλοι των παιδιών κι έρχονται… στο ψυγείο μας αλλά και στην καρδιά των μαμάδων!

Πλούσιοι σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, χωρίς συντηρητικά και πρόσθετα σάκχαρα, μόνο με τα φυσικά σάκχαρα των φρούτων, απαραίτητοι για την ισορροπημένη διατροφή & του υγιεινού τρόπου ζωής των παιδιών προσχολικής και σχολικής ηλικίας, δίνοντάς τους ενέργεια αλλά και μία ακόμα ευκαιρία για δημιουργικό παιχνίδι! Κι αυτό γιατί η πρωτοποριακή συσκευασία των νέων 100% φυσικών χυμών ΔΕΛΤΑ Smart ψυγείου, προσφέρεται για… ζούληγμα. Όσο τη ζουλάς, τόσο απολαμβάνεις και ξεδιψάς!

Οι 3 απίθανοι γευστικοί συνδυασμοί φρούτων Μήλο-Πορτοκάλι, Κοκτέιλ Ροδάκινο-Βερίκοκο και Κοκτέιλ Κεράσι-Φράουλα, όχι μόνο θα ξετρελάνουν τα παιδιά, αλλά θα τα συνοδεύουν σε κάθε τους δραστηριότητα, αφού οι απολαυστικοί χυμοί ΔΕΛΤΑ Smart μπορούν να διατηρηθούν έως και 6 ώρες εκτός ψυγείου. Έτσι, τα παιδιά μπορούν να απολαμβάνουν την αγαπημένη τους γεύση στην παιδική χαρά, στο σχολείο, στο ταξίδι… όπου κι αν βρίσκονται!

ΔΕΛΤΑ Smart Χυμός! Είναι… για ζούληγμα!!

DELTA