«Νέοι γονείς: Μια ζωή γεμάτη νέες προκλήσεις»- Eλάτε να συζητήσουμε για το νέο σας ρόλο στο Ανοιχτό Σχολείο (9/12)

Ο τρόπος με τον οποίο επικοινωνούμε  με το παιδί μας, είναι πολύ σημαντικός για την διαπαιδαγώγησή του. Ο παιδαγωγικός λόγος θα πρέπει να χρησιμοποιείται σε σωστό χρόνο και με τον αρμόζοντα τρόπο. Βασικές συμβουλές για σωστή διαπαιδαγώγηση. Το παιδί μας, θα πρέπει να το προτρέπουμε, να το ενθαρρύνουμε, να το συμβουλεύουμε, να το επιβραβεύουμε ή να το τιμωρούμε.

Το Ανοιχτό Σχολείο προσκαλεί τους γονείςμε μικρά παιδιά – έως 5 ετών – που αγωνιούν για το πώς θα μεγαλώσουν τα παιδιά τους, αναρωτιούνται αν θα τα καταφέρουν και προβληματίζονται για το πώς να χειριστούν διάφορες καταστάσεις να συμμετάσχουν στην ομιλία «Νέοι γονείς: Μια ζωή γεμάτη νέες προκλήσεις» που θα λάβει χώρα στους χώρους του την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου στις 19:00 το απόγευμα με εισηγήτρια την Βαρβάρα Στεφανάκου-Ρεκλείτη, Ψυχοθεραπεύτρια Ομάδας και Οικογένειας.

Τι σημαίνει είμαι γονιός σήμερα; Πώς μπορώ να εκπαιδεύσω το παιδί μου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο;Πώς δεν θα του δημιουργήσω ψυχολογικά προβλήματα; Μια πολύ βοηθητική ομιλία για όλους εκείνους τους γονείς που αναζητούν απαντήσεις στα πώς και τα γιατί τους.

Πληροφορίες στο 210 6640433

Χώρος Προσωπικής Ανάπτυξης  Ανοιχτό Σχολείο
Βασιλέως Γεωργίου Β” 49
Παιανία