Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Νέοι μουσικοί συμπράττουν υπό τους ήχους κρουστών στη Ρωμαϊκή Αγορά (25/6)

Νέοι μουσικοί συμπράττουν υπό τους ήχους κρουστών στη Ρωμαϊκή Αγορά (25/6)

krousta-sinavliaΔιασκευές σύγχρονων κομματιών για ξυλόφωνο, τύμπανα, μαρίμπα, βιμπράφωνο, καμπάνες,  ντραμς, μπόνγκος, κόνγκας και άλλα μικροκρουστά θα απολαύσουν όσοι βρεθούν το βράδυ της Τετάρτης 25 Ιουνίου 2014, στις 20:00 στο μικρό θεατράκι της Ρωμαϊκής Αγοράς (Αριστοτέλους).

Νέοι μουσικοί, 12-20 ετών, από το τμήμα κρουστών του Νέου Ωδείου Θεσσαλονίκης συμπράττουν με συνομηλίκους τους από το τμήμα κρουστών του Δημοτικού Ωδείου Θέρμης για να παρουσιάσουν μια μοναδική συναυλία, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Θεσσαλονίκης-Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014.

Η ιδέα της σύμπραξης των μαθητών από τα δύο ωδεία ξεκίνησε το 2011, με στόχο την ανάδειξη των κρουστών, αλλά και την ενίσχυση της συνεργασίας και δημιουργικότητας των παιδιών.

Επιμέλεια συναυλίας: Νταβίνα Φλωρεντίν-Ντόλλυ Λιανά


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.