Αρχική InfoMommy Υγεία Νέος επιστημονικός ιστότοπος για αλλεργικούς ασθενείς

Νέος επιστημονικός ιστότοπος για αλλεργικούς ασθενείς

Allergic-skin-reaction-3 (1)

Είστε αλλεργικός εσείς ή κάποιος άλλος από την οικογένειά σας; Ενδιαφέρεστε να μάθετε τα πάντα για τις αλλεργικές παθήσεις;

Η Ελληνική Εταιρεία Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας (ΕΕΑΚΑ) ανακοινώνει τη δημιουργία του πρώτου επιστημονικού ιστότοπου για αλλεργικούς ασθενείς.
Ο ιστότοπος (www.allergikos.gr) καλύπτει πλήρως όλους τους τομείς των αλλεργικών νοσημάτων και όλες τις ηλικιακές ομάδες με έγκυρη επιστημονική πληροφορία.

Στο www.allergikos.gr αρθρογραφούν ειδικοί Αλλεργιολόγοι και είναι υπό την αιγίδα και υποστήριξη της Ελληνικής Εταιρείας Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας.

Αποτελεί μια δυναμική βιβλιοθήκη ηλεκτρονικής πληροφόρησης καθώς περιέχει εκπαιδευτικό υλικό και οδηγίες προς τους ασθενείς για την αναγνώριση των αλλεργιών και των συμπτωμάτων τους και τη σωστή καθοδήγησή τους για την αντιμετώπιση του προβλήματος από τον ειδικό Αλλεργιολόγο.
Ακόμα, παρουσιάζονται όλα τα τελευταία νέα για τις αλλεργίες, σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, επιστημονικό, ακαδημαϊκό και ειδησεογραφικό.
Είναι φιλικό και λειτουργικό για το χρήστη ο οποίος μπορεί εύκολα να βρει την πληροφορία που αναζητά.
Σε ειδική κατηγορία υπάρχουν quiz με τα οποία ο χρήστης μπορεί να ανιχνεύσει την πιθανότητα να έχει κάποιας μορφής αλλεργία, αλλά και quiz γνώσεων για τις αλλεργίες

Είναι διαδραστικό, καθώς δίνεται η δυνατότητα στους χρήστες να ρωτήσουν άμεσα τους ειδικούς για οποιοδήποτε πρόβλημα τους απασχολεί. Το αίτημα ικανοποιείται εντός 48 ωρών, επώνυμα από ειδικούς Αλλεργιολόγους της ομάδας εργασίας της ιστοσελίδας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.