Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Νέος κύκλος εκμάθησης της ρωσικής γλώσσας στο Δήμο Θεσσαλονίκης

Νέος κύκλος εκμάθησης της ρωσικής γλώσσας στο Δήμο Θεσσαλονίκης

russian-flag-mapΤον δεύτερο κύκλο εκμάθησης της ρωσικής γλώσσας, αφιερωμένο στον τουρισμό υλοποιεί ο Δήμος Θεσσαλονίκης, μέσω του Τμήματος Προγραμμάτων και Δια Βίου Μάθησης, για πολίτες-δημότες και κατοίκους του Δήμου, από την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014, στην Αίθουσα Νερού του Δημαρχείου (Βασ. Γεωργίου Α΄ 1, ισόγειο).

Συγκεκριμένα ο δεύτερος κύκλος μαθημάτων της ρωσικής γλώσσας που πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον όμιλο «Mouzenidis Travel», θα απευθύνεται σε όσους ασχολούνται άμεσα ή έμμεσα με τον τουρισμό ή πρόκειται να ασχοληθούν με αυτόν.

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης, Αντώνης Καρούμπης δήλωσε σχετικά: «Ο Δήμος Θεσσαλονίκης ακολουθώντας την πολιτική της εξωστρέφειας και της ανάδειξης της πόλης σε τουριστικό προορισμό έχει καταφέρει, να προσελκύσει σημαντικό αριθμό Ρώσων τουριστών. Αναγνωρίζοντας έτσι τις αυξημένες, πλέον, ανάγκες των επαγγελματιών της πόλης που έρχονται σε επαφή με Ρώσους τουρίστες και μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου μαθημάτων, συνεχίζεται το πρόγραμμα εκμάθησης της ρωσικής γλώσσας υλοποιώντας και δεύτερο κύκλο μαθημάτων».

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα υποβληθούν ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση a.moutsiou@thessaloniki.gr , από την Τρίτη 28 Ιανουαρίου έως και την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014, ενώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2310-840.295 και 2310-841.962 (αρμόδιοι υπάλληλοι: Κωνσταντία Κλητήρα και Ελισσάβετ Λειβαδά).

H «τελετή λήξης» για την ολοκλήρωση του προγράμματος του πρώτου κύκλου μαθημάτων, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014, στις 18:30 στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δημαρχείου. Στην διάρκεια της «τελετής λήξης», θα γίνει απονομή των σχετικών βεβαιώσεων παρακολούθησης στους συμμετέχοντες του προγράμματος.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.