Αρχική InfoTeens Style Nervo for Bershka

Nervo for Bershka

Το δέρμα παίζει ουσιαστικό ρόλο στη φετινή σεζόν, πλαισιωμένο από αλυσίδες, καλύμματα από denim, καρφιά και τρουκς, και δύο ξανθές από την Αυστραλία που είναι τα πρόσωπα του νέου project. Πρόκειται για τη νέα και αποκλειστική ´Limited Edition Denim Collection´ και αυτές είναι οι Nervo sisters. Η Bershka παρουσιάζει για πρώτη φορά για mini collection με maximum απήχηση, βασισμένη σε δύο συγκεκριμένα κομμάτια, ένα τζάκετ και ένα skinny τζην. Με πολύ προσπάθεια, βρέθηκε το καλύτερης ποιότητας denim και δέρμα για τα δύο αυτά ρούχα. Παρά το ότι είναι διαφορετικά υλικά, αν τοποθετηθούν μαζί, κάνουν τον τέλειο συνδυασμό. Το indigo denim συγχωνεύεται με το καλής ποιότητας δέρμα προβάτου σε δύο ευμετάβλητα κομμάτια, αλλά με πολύ προσωπικότητα. Το look θυμίζει το δερμάτινο biker jacket του 1989, ένα παλιό ρούχο, που όμως μοιάζει απόλυτα ανανεωμένο.

Το κάθε ρούχο έχει δουλευτεί με αλυσίδες και κοψίματα, καθώς και με καρφιά που ράφτηκαν στο χέρι, για να αποκτήσει ένα ιδιαίτερο και μοναδικό εφέ. Το πολύ καλής ποιότητας indigo wash denim μπερδεύεται με δύο κομμάτια γούνας και αποκτά προσωπικότητα. Αναφορά στο denim biker-rocker της δεκαετίας του ’80. Η denim collection είναι διαθέσιμη στο online store www.bershka.com το οποίο λειτουργεί και στην Ελλάδα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.