Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς New Sept Total, το μοναδικό διάλυμα φακών επαφής με χαμομήλι από την DEMO

New Sept Total, το μοναδικό διάλυμα φακών επαφής με χαμομήλι από την DEMO

New Sept - Συνέδριο Οπτικών_2
Η φαρμακοβιομηχανία DEMO παρουσιάζει το πρωτοποριακό διάλυμα φακών επαφής, New Sept Total. Το New Sept Total είναι το μοναδικό διάλυμα πολλαπλών χρήσεων για όλα τα είδη φακών επαφής, με εκχύλισμα χαμομηλιού.

Το New Sept Total αποτελεί μια ολοκληρωμένη πρόταση για τον καθαρισμό, την έκπλυση, τη φύλαξη και την αποθήκευση όλων των φακών επαφής, με την σφραγίδα ποιότητας της DEMO ενώ ταυτόχρονα αξιοποιεί τις ευεργετικές ιδιότητες του χαμομηλιού. Το New Sept Total είναι διαθέσιμο σε συσκευασία των 500ml, των 100ml και σε πρακτική συσκευασία μίας χρήσης σε αμπούλες των 10ml, ιδανική για ταξίδια και τις καθημερινές μετακινήσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το New Sept Total παρουσιάστηκε στο 10ο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ένωσης Οπτικών και Οπτομετρών, καθώς και στη 17η Έκθεση Οπτικών Ειδών του Συλλόγου Εισαγωγέων Οπτικών Ειδών. Οι οπτικοί, ως οι πλέον ειδικοί, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν αναλυτικά για τις ιδιότητες του διαλύματος, ενώ τις εντυπώσεις και τα εγκωμιαστικά σχόλια κέρδισε η καινοτομία με τις αμπούλες των 10ml.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.