Αρχική Νέα Νίκαια: Χάθηκε μωρό 8 μηνών κατά την επίθεση και το βρήκαν μέσω Facebook

Νίκαια: Χάθηκε μωρό 8 μηνών κατά την επίθεση και το βρήκαν μέσω Facebook

Πρόκειται για μια αχτίδα ελπίδας μέσα στη νύχτα φρίκης που έζησαν χθες χιλιάδες κόσμου στη Νίκαια της Γαλλίας. Χάρη στο δίκτυο αλληλεγγύης που δημιουργήθηκε στα κοινωνικά δίκτυα, ένα μωρό 8 μηνών που χάθηκε κατά τη διάρκεια της χθεσινής τρομοκρατικής επίθεσης, επανασυνδέθηκε με τους γονείς του και χαίρει άκρας υγείας.

Κατά τη στιγμή της επίθεσης, πλήθος κόσμου παρακολουθούσε τα πυροτεχνήματα της 14ης Ιουλίου στην Promenade des Anglais. Μια οικογένεια, μέσα στον πανικό που προκάλεσε η ανεξέλεγκτη πορεία του φορτηγού, έχασε το κοριτσάκι της που βρισκόταν μέσα στο καρότσι του.

Αμέσως οι γονείς της μικρής δημοσίευσαν τη φωτογραφία της στο Facebook. Το μήνυμα αγωνίας της οικογένειας κοινοποιήθηκε σχεδόν 22.000 φορές μέσα σε λίγες ώρες. Ως εκ θαύματος, μια ώρα μετά τη δημοσίευση της φωτογραφίας η οικογένεια ανακοίνωσε ότι το μωρό βρέθηκε. Άκρως ανακουφισμένη, η μητέρα του μωρού ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους που έστειλαν μηνύματα υποστήριξης και μοιράστηκαν τη φωτογραφία του μωρού με τους διαδικτυακούς φίλους τους.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.