Αρχική InfoTeens Παιχνίδια – Gadgets Nike PHOTOiD : Η νέα γενιά φωτογραφιών επί ποδός

Nike PHOTOiD : Η νέα γενιά φωτογραφιών επί ποδός

nike-photoid-instagramΜε την υποστήριξη του NIKEiD για το Instagram, oι αγαπημένες σας φωτογραφίες από το Instagram γίνονται η χρωματική παλέτα για τη δημιουργία σχεδίων Nike Air Max, μέσω της νέας πλατφόρμας Nike PHOTOiD.

Το Nike PHOTOiD σας επιτρέπει να κρατήσετε στιγμές που απαθανατίσατε σε φωτογραφίες, “φορώντας” τις στα πόδια σας. Χρησιμοποιώντας το smart phone, tablet ή desktop, μπορείτε να δώσετε υλική υπόσταση στην ψηφιακή σας εικόνα, με τέσσερα απλά βήματα. Αφού επιλέξετε μια φωτογραφία, το Nike PHOTOiD βάζει χρώματα από την εικόνα στο αγαπημένο σας παπούτσι Air Max - στο Nike Air Max 1 iD, στο Nike Air Max 90 iD ή στο Nike Air Max 95 iD - με βάση τη διαθέσιμη παλέτα του NIKEiD ανά μοντέλο. Μοιραστείτε το σχέδιο του Nike PHOTOiD μέσω Facebook, Twitter, Tumblr, Pintrest και Google+ και επιστρέψτε στο Instagram ή αγοράστε το εξατομικευμένο παπούτσι και θα φτάσει στα χέρια σας μέσα σε τέσσερις εβδομάδες.

NIKE_PHOTOID_-_THE_POWER_OF_AN_IMAGE_ON_A_SNEAKERΤο Nike Air Max, ένα από τα πιο χαρακτηριστικά και διαφοροποιημένα σχέδια της Nike, παραμένει ένα σύμβολο αυτοέκφρασης. Ξεχωρίζει για το κλασσικό του σχεδιασμού και τους τολμηρούς χρωματικούς συνδυασμούς του. Το Nike PHOTOiD παρέχει τώρα στους λάτρεις των sneakers ένα νέο, ισχυρό εργαλείο για να εμπνεύσει τη δημιουργικότητα και να συνδέσει ακόμα περισσότερο τον ψηφιακό με τον πραγματικό κόσμο, μέσω του εμβληματικού Nike Air Max.

Το Nike PHOTOiD είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα από τις 17 Απριλίου και σας προ(σ)καλεί να δημιουργήστε κι εσείς το δικό σας σχέδιο στο http://photoid.nike.com/


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.