Αρχική InfoMommy Νέα Νικητής του 60ού διαγωνισμού της Eurovision ο Σουηδός Μονς Σέλμερλοβ με το τραγούδι-εκστρατεία κατά του bullying

Νικητής του 60ού διαγωνισμού της Eurovision ο Σουηδός Μονς Σέλμερλοβ με το τραγούδι-εκστρατεία κατά του bullying

euro-sebastian2015
Μεγάλος νικητής του 60ού διαγωνισμού της Eurovision αναδείχθηκε ο Σουηδός Μονς Σέλμερλοβ, ακριβώς όπως "ήθελαν" και τα προγνωστικά όλες τις προηγούμενες ημέρες.

O Σέλμερλοβ με το τραγούδι του-εκστρατεία κατά του bullying, φαινόμενο, που σύμφωνα με δηλώσεις του βίωσε ο ίδιος σε μικρή ηλικία, αλλά και τη δυνατή και πρωτότυπη σκηνική του παρουσία κατάφερε να περάσει μπροστά από τα υπόλοιπα φαβορί.

Για αρκετή ώρα πήγαινε στήθος με στήθος με τη Ρωσία, ενώ λίγο πίσω ακολούθησε και η Ιταλία, αλλά τελικά κατάφερε και επικράτησε και μάλιστα με μεγάλη διαφορά.

H Σουηδία εμφανίστηκε στη 10η θέση και ο εκπρόσωπός της έχει δεσμούς με την Ελλάδα, αλλά και μια συγκλονιστική ιστορία ζωής. Ο Σουηδός Μονς Σέλμερλοβ, στο παρελθόν, δούλευε σε μπαρ της Ρόδου, ενώ έχει πέσει θύμα bullying και επέζησε από τσουνάμι.

O ίδιος κατά την ομιλία του πριν τραγουδήσει ξανά το τργούδι του ως μεγάλος νικητής δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Η εκπρόσωπος της Ρωσίας Polina Gagarina, που ήρθε δεύτερη, έχει κι αυτή στενούς δεσμούς με την Ελλάδα, ενώ έχει ζήσει αρκετά χρόνια στη χώρα μας.

Τρίτοι πλασαρίστηκαν με το τραγούδι «Grande Amore» και την Αφροδίτη της Μήλου στο φόντο οι Il Volo από την Ιταλία, που εμφανίστηκαν 27οι.

Η ελληνική συμμετοχή, παρά την εντυπωσιακή Μαρία Έλενα Κυριάκου, κατέλαβε μόλις τη 19η θέση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.