Αρχική InfoTeens Νέα Νίκος Μπαρτζελιώτης: Ο 17χρονος μαθητής που δημιούργησε το "έξυπνο δωμάτιο" με κόστος που δεν ξεπερνά τα 50 ευρώ

Νίκος Μπαρτζελιώτης: Ο 17χρονος μαθητής που δημιούργησε το "έξυπνο δωμάτιο" με κόστος που δεν ξεπερνά τα 50 ευρώ

Πώς θα σας φαινόταν να ανοίγετε και να κλείνετε την πόρτα, το φως, την κουρτίνα, το στερεοφωνικό, την τηλεόραση, τον ηλεκτρονικό υπολογιστή στο δωμάτιο του σπιτιού σας, από όποιο σημείο του κόσμου και αν βρίσκεστε, μέσα από το κινητό σας τηλέφωνο ή από έναν υπολογιστή; Αυτό έχει κάνει ο Νίκος Μπαρτζελιώτης από την Κυπαρισσία, ο οποίος σε ηλικία μόλις 17 ετών δημιούργησε το «έξυπνο δωμάτιο», σύμφωνα με δημοσίευμα του Eleftheriaonline.gr.

Και όλα αυτά μόνος του, χωρίς σπουδές (ακόμη) σε ηλεκτρονικά, αλλά με πολλή αγάπη για τα ηλεκτρονικά μέσα και την πληροφορική, πολύ μεράκι και πολλές ώρες ενασχόλησης και ανταλλαγής απόψεων σε σχετικά φόρουμ. Το εκπληκτικό επίσης είναι ότι όλα αυτά τα κατάφερε με κόστος που δεν ξεπερνά τα 50 ευρώ, βρίσκοντας και παραγγέλνοντας τα απαραίτητα υλικά μέσα από το Διαδίκτυο από διάφορες χώρες και αξιοποιώντας τα παλιά ηλεκτρονικά του παιχνίδια.

Οι γονείς του αφού ξεπέρασαν τους αρχικούς τους φόβους ότι θα τους γκρεμίσει το σπίτι ή θα πάθουν ηλεκτροπληξία, πλέον τον στηρίζουν και αφού τελειώσει το λύκειο, ετοιμάζεται για σπουδές στην Αγγλία πάνω σε αυτό τον τομέα.

Διαβάστε περισσότερα στο Infowoman.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.