Αρχική Βιβλία "Νίνα": Ένα μυθιστόρημα με περιπέτεια και ανατροπές που θα λατρέψουν τα παιδιά που αγαπούν τα βιβλία

"Νίνα": Ένα μυθιστόρημα με περιπέτεια και ανατροπές που θα λατρέψουν τα παιδιά που αγαπούν τα βιβλία

Μια τρυφερή αλλά γεμάτη περιπέτεια, ανατροπές και πολύ χρώμα ιστορία ξεδιπλώνεται στις 190 σελίδες του παιδικού μυθιστορήματος «Νίνα». Παρότι οικονομολόγος στο επάγγελμα ο κ. Ιωάννης Φ. Πουλάκης, που υπογράφει το συναρπαστικό ταξίδι της Νίνας, παρασέρνει με μαεστρία, ισορροπώντας ανάμεσα στο συναίσθημα και τη λογική, τους αναγνώστες στον κόσμο της μικρής, ταλαντούχας ηρωίδας του.

«Όταν η Νίνα ξεκινούσε τη ζωή της, παραμέρισε οτιδήποτε για χάρη του ταλέντου της. Χωρίς άλλες επιθυμίες και αδιαφορώντας για όλα όσα προσφέρει η ζωή, βρέθηκε ξαφνικά αντιμέτωπη με πρωτόγνωρες καταστάσεις. Η άχρωμη ζωή της γέμισε με χρώματα, όπως ακριβώς οι πίνακές της. Άραγε θα καθορίσει η ίδια τη ζωή της ή μήπως τα γεγονότα θα αλλάξουν την πορεία της;» περιγράφει ο συγγραφέας τα όσα εκτυλίσσονται στο παιδικό αυτό μυθιστόρημα.

Το ταξίδι της Νίνας είναι κυριολεκτικά ένα ταξίδι σε μεγάλες πρωτεύουσες του κόσμου αλλά και μεταφορικά ένα ταξίδι στον κόσμο της γνώσης, των συναισθημάτων, των εμπειριών, της ίδιας της ζωής. Η πολύχρωμη, ολοζώντανη εικονογράφηση είναι εμπενυσμένη από αληθινά τοπία, όλα αποτυπωμένα και από τον φωτογραφικό φακό του ίδιου του συγγραφέα ο οποίος επαναλαμβάνει – θα έλεγε κάποιος- τα ταξίδια και τους προορισμούς που τον σημάδεψαν.

Επιπλέον, το βιβλίο έχει και colouring pages όπου οι αναγνώστες αφήνουν με τη σειρά τους το δικό τους προσωπικό αποτύπωμα, χρωματίζοντας όπως εκείνοι θέλουν τις ασπρόμαυρες εικόνες.

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «We love paper books» και η τιμή του είναι 19,50 ευρώ.

Δείτε το video του βιβλίου


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.