Αρχική Infokids Υγεία NN Direct Health: Ένα οικογενειακό πρόγραμμα υγείας που αλλάζει την ποιότητα ζωής μας

NN Direct Health: Ένα οικογενειακό πρόγραμμα υγείας που αλλάζει την ποιότητα ζωής μας

Πριν από λίγο καιρό με πήρε τηλέφωνο η ξαδέλφη μου η Βάσω, ανακοινώντάς μου χαρούμενη πως έχει καλά νέα. Κατάλαβα αμέσως. Επειδή η Βάσω δουλεύει σε αφαλιστική εταιρεία, την έχω... επιφορτίσει με την ευθύνη να με ειδοποιήσει αμέσως αν “τρέξει” κάποιο καλό οικογενειακό πρόγραμμα. Γνωρίζω πολύ καλά, εδώ και χρόνια, πως η ΝΝ Ηellas έχει θέσει την οικογένεια στο επίκεντρο όλων των δράσεών της. Το έχω δει στην πράξη και εμπιστεύομαι την εταιρεία όσο δεν παίρνει. Παρ' όλα αυτά, στις δύσκολες τωρινές συγκυρίες, καλό είναι πάντα να ρωτάμε για νέες οικονομικές δυνατότητες και παροχές που συμφέρουν όσο το δυνατό περισσότερο μια οικογένεια, χωρίς βέβαια να λείπει η υψηλή ποιότητα υπηρεσιών. Από την άλλη, γνωρίζω πολύ καλά πως η καλή υγεία είναι το σημαντικότερο συστατικό στη ζωή μας γι' αυτό και πρέπει να την προασπίζουμε όσο το δυνατό καλύτερα τόσο μέσω της πρόληψης όσο και μέσω της άριστης παροχής υπηρεσιών υγείας.

Όντως, τα καλά νέα της Βάσως αφορούσαν το πρόγραμμα ασφάλισης NN Direct Health, με το οποίο η NN Hellas εστιάζει ακόμη περισσότερο στη σύγχρονη οικογένεια, δημιουργώντας μία μοναδική προσφορά για όλους: Με την ασφάλιση ενός τουλάχιστον ενήλικα, η ΝΝ Hellas προσφέρει εντελώς δωρεάν την ασφάλιση των παιδιών του για τον πρώτο χρόνο ασφάλισης. Μέσω αυτής της μοναδικής προσφοράς, όλοι αποκτούν εύκολη πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας για τους ίδιους αλλά και για τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

NN1

Με συνοπτικές διαδικασίες, έλαβα μέσω e-mail όλη την απαραίτητη ενημέρωση για να μελετήσω με την ησυχία μου το νέο πρόγραμμα με ό,τι αυτό συμπεριλαμβάνει, αλλά και κάθε δική μου υποχρέωση. Κατάλαβα πως πρόκειται για ένα πρόγραμμα που “ακουμπά” πάνω στις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας, προσφέροντας ασφάλιση υγείας με απλές ηλεκτρονικές διαδικασίες και -φυσικά- με μία ανταγωνιστική τιμή. Προς τιμήν της, η NN Hellas στοχεύει διαρκώς να βρίσκεται κοντά στους ανθρώπους που αναζητούν ποιοτικά ασφαλιστικά προϊόντα υγείας, προσφέροντας νέες και καινοτόμες υπηρεσίες. Η αλήθεια είναι ότι η δέσμευση της ΝΝ Ηellas να επενδύει σε νέες τεχνολογίες και η πίστη της στο όραμα και στις αξίες του motto της «νοιαζόμαστε, είμαστε ξεκάθαροι, δεσμευόμαστε», μου προσφέρει ασφάλεια και αίσθημα εμπιστοσύνης. Έτσι και τώρα, η απόφασή της να εισάγει ένα direct κανάλι διανομής προϊόντων και υπηρεσιών, με χαροποιεί ιδιαίτερα γιατί ακολουθώντας ορισμένα απλά βήματα, επιλέγω το πρόγραμμα NN Direct Health ώστε να εξασφαλίσω την προστασία της υγείας της οικογένειάς μου αλλά και της δικής μου είτε μέσω της ιστοσελίδας nndirect.gr είτε καλώντας στην ειδική τηλεφωνική γραμμή 800 100 60 60 και 210 950 60 60.

NN2

Βασικό χαρακτηριστικό του NN Direct Health είναι οι απλές διαδικασίες τόσο για την απόκτησή του όσο και στην παροχή εξυπηρέτησης σε όλη τη διάρκεια ισχύος του προγράμματος. Ο ενδιαφερόμενος ενημερώνεται ηλεκτρονικά για τα χαρακτηριστικά του προγράμματος, συμπληρώνει ηλεκτρονική αίτηση και έχει άμεση έκδοση ασφαλιστηρίου, χωρίς περιττά έγγραφα, μειώνοντας σημαντικά το περιβαλλοντικό αποτύπωμα της λειτουργίας της εταιρίας.

NN3

Οι ασφαλισμένοι με το NN Direct Health απολαμβάνουν σύγχρονες και αξιόπιστες ιατρικές υπηρεσίες σε ένα δίκτυο 40 συνεργαζόμενων ιδιωτικών νοσοκομείων, το μεγαλύτερο στη χώρα. Επιπρόσθετα, για οποιοδήποτε έκτακτο περιστατικό προκύψει, παρέχεται η δυνατότητα επείγουσας μεταφοράς στο κατάλληλο νοσοκομείο σε συνεργασία με την Greek Flying Doctors. Επιπλέον, η NN Hellas, με στόχο τη διατήρηση της υγείας των ασφαλισμένων της, προσφέρει μέσω του NN Direct Health πλήρες Πρόγραμμα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας & Πρόληψης, με μία σειρά από προνομιακές παροχές σε συνεργασία με το αναγνωρισμένο δίκτυο του Ομίλου της Βιοϊατρικής. Πιο συγκεκριμένα, οι παροχές περιλαμβάνουν επισκέψεις σε ιατρούς, διαγνωστικές εξετάσεις καθώς και έναν ετήσιο προληπτικό έλεγχο.
Το πρωτοποριακό πρόγραμμα NN Direct Health παρέχει 24ωρη τηλεφωνική εξυπηρέτηση 7 ημέρες την εβδομάδα, μέσω αυτοματοποιημένων διαδικασιών, ενώ έχει σχεδιάσει και μία ιδιαίτερα χρήσιμη εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα με άμεσα διαθέσιμες πληροφορίες για τον ασφαλισμένο.

NN_Direct_Health

Για να αποκτήσετε το NN Direct Health επισκεφθείτε την ιστοσελίδα nndirect.gr ή επικοινωνήστε στις γραμμές 800 100 60 60 (χωρίς χρέωση από σταθερό) & 210 950 6060 (από κινητό), ώστε να μιλήσετε με έναν από τους εκπροσώπους της εταιρείας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.