NN Direct Health: Βελτιώστε την ποιότητα ζωής του παιδιού σας με ένα κλικ!

Υπάρχουν στιγμές στη ζωή που αισθανόμαστε ευγνώμονες για τις επιλογές μας. Πριν από λίγες ημέρες, χρειάστηκε να περάσουμε οικογενειακώς μια δοκιμασία από την οποία έπρεπε όλοι να βγούμε νικητές. Η 9χρονη κόρη μου υποβλήθηκε σε αφαίρεση σκωληκοειδούς απόφυσης, ύστερα από δυνατούς πόνους στην κοιλιά, και μπορεί να επρόκειτο για ένα χειρουργείο ρουτίνας, όμως οι γονείς δεν παύουν ποτέ να ανησυχούν και να αγωνιούν όταν πρόκειται για την υγεία των παιδιών τους.

Την έντονη ανησυχία μας προσπαθήσαμε να μην μεταδώσουμε στη μικρή, αφού ο τρόπος σκέψης των γονέων, τα συναισθήματα και η συμπεριφορά τους επηρεάζουν άμεσα και τις αντίστοιχες αντιδράσεις των παιδιών. Όταν το παιδί αντιλαμβάνεται τη νευρικότητα και το άγχος του γονέα αντιδρά ακριβώς με τον ίδιο τρόπο. Ευτυχώς, στην περίπτωσή μας όλα κύλησαν ομαλά πριν αλλά και μετά το χειρουργείο.

Δυστυχώς, αυτό δεν συμβαίνει σε όλες τις περιπτώσεις και ειδικότερα για όσους δεν έχουν κάποιο πρόγραμμα ασφάλισης υγείας για αυτούς και τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Ευτυχώς για όλους εμάς, για αυτό φρόντισε η NN Hellas με το νέο ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλισης υγείας NN Direct Health, το οποίο διατίθεται αποκλειστικά online ή μέσω τηλεφώνου. Με το πρόγραμμα αυτό η ΝΝ – εστιάζοντας στη στήριξη της ελληνικής οικογένειας – μας δίνει την ευκαιρία να εξασφαλίσουμε τα παιδιά μας, προσφέροντας μαζί με τη δική μας ασφάλιση και την ασφάλιση τους για τον πρώτο χρόνο εντελώς δωρεάν!

NN_Direct_Health

Οι ασφαλισμένοι με το NN Direct Health απολαμβάνουν σύγχρονες και αξιόπιστες ιατρικές υπηρεσίες σε ένα δίκτυο 40 συνεργαζόμενων ιδιωτικών νοσοκομείων, το μεγαλύτερο στη χώρα. Επιπρόσθετα, για οποιοδήποτε έκτακτο περιστατικό προκύψει, παρέχεται η δυνατότητα επείγουσας μεταφοράς στο κατάλληλο νοσοκομείο σε συνεργασία με την Greek Flying Doctors. Επιπλέον, η NN Hellas προσφέρει μέσω του NN Direct Health μια σειρά από προνομιακές παροχές σε συνεργασία με το αναγνωρισμένο δίκτυο του Ομίλου της Βιοϊατρικής, οι οποίες περιλαμβάνουν επισκέψεις σε ιατρούς, διαγνωστικές εξετάσεις καθώς και έναν ετήσιο προληπτικό έλεγχο.

Και επειδή η NN Hellas αναγνωρίζει την ανάγκη του γονέα να βρίσκεται στο πλευρό του παιδιού του, καλύπτει μέσα από το νέο πρόγραμμα ασφάλισης υγείας NN Direct Health, τα έξοδα δωματίου και τροφής που πραγματοποιούνται εντός του νοσοκομείου για τον συνοδό-γονέα ανήλικου παιδιού έως 14 ετών. Επιπλέον, τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν έως και πέντε ιατρικές επισκέψεις τον χρόνο σε παιδίατρους ή άλλους γιατρούς στα ιδιωτικά ιατρεία του δικτύου της Βιοϊατρικής και μάλιστα με συμμετοχή €10 ανά επίσκεψη.

Tο νέο πρόγραμμα ασφάλισης υγείας ΝΝ Direct Health σχεδιάστηκε για να καλύψει τις ανάγκες των μελών της σύγχρονης οικογένειας, τα οποία αναζητούν ασφάλιση υγείας σε ανταγωνιστική τιμή και με απλές ηλεκτρονικές διαδικασίες τόσο για την απόκτησή του, όσο και για την παροχή εξυπηρέτησης σε όλη τη διάρκεια ισχύος του προγράμματος. Ο ενδιαφερόμενος ενημερώνεται ηλεκτρονικά για τα χαρακτηριστικά του προγράμματος, συμπληρώνει ηλεκτρονική αίτηση και έχει άμεση έκδοση ασφαλιστηρίου, χωρίς περιττά έγγραφα, μειώνοντας σημαντικά το περιβαλλοντικό αποτύπωμα της λειτουργίας της εταιρίας. Το πρωτοποριακό πρόγραμμα NN Direct Health παρέχει 24ωρη τηλεφωνική εξυπηρέτηση, 7 ημέρες την εβδομάδα, μέσω αυτοματοποιημένων διαδικασιών, καθώς και μία ιδιαίτερα χρήσιμη εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα με άμεσα διαθέσιμες πληροφορίες για τον ασφαλισμένο.

Βλέποντας την κόρη μου καθημερινά να παίζει χαρούμενη και υγιής με τα αδέρφια της, αντιλαμβάνομαι ότι η υγεία της οικογένειάς μας αποτελεί το πολυτιμότερο δώρο που μάς έχει προσφερθεί και οφείλουμε να το διαφυλάξουμε με κάθε δυνατό τρόπο. Η NN Hellas πιστή στο όραμα και στις αξίες της «νοιαζόμαστε, είμαστε ξεκάθαροι, δεσμευόμαστε» στοχεύει διαρκώς να βρίσκεται κοντά μας, προσφέροντας νέες και καινοτόμες υπηρεσίες για τη βελτίωση και διαφύλαξη της δικής μας υγείας και των αγαπημένων μας προσώπων. Γι αυτόν ακριβώς το λόγο βρίσκεται ανάμεσα σε εκείνες τις επιλογές μου, για τις οποίες δεν πρόκειται να μετανιώσω ποτέ!

10940451_801356356626814_8252423365161566504_n

Για να αποκτήσετε το NN Direct Health επισκεφθείτε την ιστοσελίδα nndirect.gr ή επικοινωνήστε στις γραμμές 800 100 60 60 (χωρίς χρέωση από σταθερό) & 210 950 6060 (από κινητό), ώστε να μιλήσετε με έναν από τους εκπροσώπους της εταιρείας.