Αρχική Νέα NN Hellas: Το να εμπνέεις εμπιστοσύνη έχει σημασία!

NN Hellas: Το να εμπνέεις εμπιστοσύνη έχει σημασία!

NN_DOWNHILL_269_f1_RGBΤι έχει πραγματικά σημασία στη ζωή; Μια ερώτηση ουσίας που απαντά στα βασικότερα ζητήματα της ζωής. Η ασφάλεια, η ελευθερία, η οικογένεια, τα όνειρα...Αυτό είναι το θέμα της νέας καμπάνιας της ΝΝ Hellas, της ασφαλιστικής και επενδυτικής εταιρίας που άλλαξε το όνομά της από ING σε ΝΝ και επικοινωνεί τις αξίες της ξανά.

Σε αυτά τα ζητήματα απαντούν και τα ασφαλιστικά και επενδυτικά προϊόντα της ΝΝ. Αυτού του μεγάλου ομίλου που είναι δίπλα μας εδώ και 35 χρόνια και τώρα έρχεται ακόμα πιο κοντά μας, με μια νέα υπόσχεση. You matter, λέει η ΝΝ. Γιατί ό,τι έχει σημασία για εμάς έχει σημασία και για την ΝΝ.

Σε αυτό το ταξίδι που λέγεται ζωή, όλοι θέλουμε να έχουμε δίπλα μας έναν άνθρωπο που μας νοιάζεται, που είναι εκεί για εμάς κάθε φορά που χρειαζόμαστε κάποιον να μας απαλλάξει από το φόβο και τις ανησυχίες. Και η ΝΝ με τους εξειδικευμένους ασφαλιστικούς συμβούλους και με την προσωπική φροντίδα που αφιερώνει σε κάθε πελάτη της, είναι πάντα κοντά μας τηρώντας τις δεσμεύσεις της και προσφέροντας ξεκάθαρες λύσεις.

Η καμπάνια τρέχει σε τηλεόραση, ραδιόφωνο, κινηματογράφους, μετρό και digital μέσα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.