Αρχική InfoBaby Τοκετός "Νόμιζα ότι ήταν πόνοι της γέννας και τελικά...διαγνώσθηκα με καρκίνο του εντέρου"

"Νόμιζα ότι ήταν πόνοι της γέννας και τελικά...διαγνώσθηκα με καρκίνο του εντέρου"

264E32CA00000578-2979026-image-a-9_1425467240059Όταν η Nina Langley από το Buckingham άρχισε να υποφέρει από φριχτούς πόνους στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της, υπέθεσε ότι πρόκειται για πρόωρο τοκετό και έσπευσε αμέσως στο νοσοκομείο έτοιμη να γεννήσει τον γιο της. Δυστυχώς, η 32χρονη γυναίκα έλαβε την καταστροφική είδηση ότι ο πόνος είχε προκληθεί από καρκίνο του εντέρου που είχε εξαπλωθεί στο συκώτι της.

Πριν από ένα χρόνο είχε επίσης διαγνωσθεί με σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, μια ασθένεια που μερικές φορές έχει παρόμοια συμπτώματα με τον καρκίνο του εντέρου. Στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, υπέφερε από πόνους στα πλευρά και τον ώμο, αλλά οι γιατροί την καθησύχασαν ότι αυτό πιθανόν οφείλεται στο βάρος του μωρού που κυοφορεί. Η άτυχη γυναίκα υποβλήθηκε σε καισαρική έκτακτης ανάγκης και έφερε στον κόσμο τον μικρό Teddy έξι εβδομάδες νωρίτερα και με βάρος 2.600 γραμμάρια, προκειμένου να είναι σε θέση να αρχίσει τη σωτήρια θεραπεία.

264E31AF00000578-2979026-image-a-10_1425467244856Οι γιατροί αρχικά πίστευαν ότι πρόκειται για μόλυνση στο συκώτι, αλλά η βιοψία αργότερα επιβεβαίωσε ότι η νέα μανούλα έπασχε από πρωτοπαθή καρκίνο του εντέρου που είχε εξαπλωθεί στο όργανο. Η 32χρονη Nina πρόκειται να ξεκινήσει χημειοθεραπεία την επόμενη εβδομάδα, αφού το σώμα της έχει επανέλθει πλήρως μετά την καισαρική έκτακτης ανάγκης. Το ζευγάρι έχει αποφασίσει να μην ζητήσει από τους γιατρούς οποιαδήποτε πρόγνωση για την κατάσταση της υγείας της, προκειμένου η ίδια να παραμείνει όσο το δυνατόν πιο θετική και αισιόδοξη.

"Η Nina είναι ολόκληρος ο κόσμος μου και είμαι εντελώς συντετριμμένος από τη στιγμή που διαγνώσθηκε με καρκίνο. Ήμασταν τόσο ενθουσιασμένοι που θα γίνουμε γονείς, αλλά η συγκλονιστική διάγνωση των γιατρών επισκίασε την ευτυχία μας. Η σκέψη ότι σε λίγους μήνες θα γνωρίσουμε το νέο μέλος της οικογένειας μάς γέμισε ενθουσιασμό, αλλά ξαφνικά η εμπειρία μετατράπηκε σε ζωντανό εφιάλτη", αναφέρει ο 38χρονος σύντροφος της γυναίκας.

Μετά την λανθασμένη διάγνωση για σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, η Nina θέλει να πιστεύει ότι η ιστορία της θα αποτελέσει προειδοποίηση, ώστε κι άλλοι ασθενείς με παρόμοια συμπτώματα να ζητήσουν βοήθεια. Η ίδια αναφέρει ότι έπασχε από κράμπες στο στομάχι και πήγαινε στην τουαλέτα πιο συχνά από το συνηθισμένο, πράγμα το οποίο οι γιατροί θεώρησαν ότι οφείλεται στο σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου. Όμως, επειδή ήταν τόσο νέα δεν υποβλήθηκε σε περαιτέρω εξετάσεις. Ο αρραβωνιαστικός της έχει ήδη ξεκινήσει να ερευνά ειδικές θεραπείες, πολλές από τις οποίες είναι διαθέσιμες μόνο στο εξωτερικό, οι οποίες ελπίζει ότι μπορεί να παρατείνουν τη ζωή της και προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα μέσω διαδικτύου για να καταφέρει να χαρίσει αυτό το δώρο ζωής στην αγαπημένη του.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.