Αρχική InfoMommy Νέα Νωρίτερα θα δοθεί η τέταρτη δόση του επιδόματος τέκνων του ΟΓΑ

Νωρίτερα θα δοθεί η τέταρτη δόση του επιδόματος τέκνων του ΟΓΑ

newego_LARGE_t_420_54198771Η τέταρτη και τελευταία δόση για το επίδομα τέκνων και τα λοιπά οικογενειακά επιδόματα του ΟΓΑ θα καταβληθεί στις 18 Δεκεμβρίου αντί του Ιανουαρίου του επόμενου έτους. Η προηγούμενη πληρωμή έγινε τον Σεπτέμβριο και τα επιδόματα του ΟΓΑ έλαβαν περίπου 670.000 δικαιούχοι ενώ η πληρωμή θα αφορά περίπου 700.000 δικαιούχους.Β.Κεγκέρογλου.

Τι πρέπει να κάνουν όσοι δεν έχουν λάβει μέχρι στιγμής τα επιδόματα για να τα λάβουν τον Δεκέμβριο

Οι δικαιούχοι Οικογενειακών Επιδομάτων για το 2014 υποχρεούνται να υποβάλλουν νέες αιτήσεις Α21 , δεδομένου ότι οι αιτήσεις Α21 του 2013 δεν λαμβάνονται υπόψη. Οι δικαιούχοι να προβαίνουν σε εκτύπωση του εντύπου Α21 και σε έλεγχο των στοιχείων που έχουν δηλώσει. Σε περίπτωση που διαπιστώσουν τυχόν λάθος να προβαίνουν άμεσα σε διόρθωση ή τροποποίηση του Α21 για να μην καθυστερήσει η πληρωμή τους.Μετά την τροποιητική δήλωση θα πρέπει να υποβάλλουν τα απαραίτητα δικιαολογητικά στους ανταποκριτές του ΟΓΑ ώστε να αποδείξουν τον λόγο της αλλαγής των στοιχείων τους


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.