Νόστιμη σαλάτα:  Παντζάρι με Μαστίχα Χίου

DSC_032931

Μια ιδιαίτερα νόστιμη σαλάτα με μαστίχα Χίου και ελαιόλαδο, είναι η καλύτερη ιδέα για υγιεινή διατροφή και αποτοξίνωση!

Θα χρειαστείτε:

900gr παντζάρια βρασμένα και κομμένα σε κύβους ή ροδέλες

-2 Πράσινα μήλα κομμένα σε λεπτές ροδέλες

-Χυμό λεμονιού

-Ελαιόλαδο

-250gr γιαούρτι Total Πλήρες

-1 κουταλιά  μέλι

-1 σκελίδα σκόρδο

-2-3 σταγόνες Μαστιχέλαιο

-1/2 ματσάκι πράσα ψιλοκομμένα

-αλάτι και πιπέρι.

Ας ξεκινήσουμε!

1.Κόβουμε τα μήλα σε λεπτές φέτες και βάζουμε το χυμό λεμονιού και το λάδι.

2.Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά το γιαούρτι, το μέλι, το σκόρδο, τα πράσα, το μαστιχέλαιο και το αλατοπίπερο.

3.Προσθέτουμε τη σάλτσα γιαουρτιού, στα παντζάρια.

4.Σε μια πιατέλα απλώνουμε τα μήλα, ή τα κόβουμε σε κύβους και τα προσθέτουμε στη σαλάτα.

5.Βάζουμε ακόμα λίγο ελαιόλαδο, αν θέλουμε!

Καλή όρεξη!