Ντροπή: Απαράδεκτες εικόνες από τουαλέτες σχολείου | Infokids.gr
 • Ντροπή: Απαράδεκτες εικόνες από τουαλέτες δημοτικού σχολείου – Σε αποχή οι μαθητές

  Απέχουν από τα μαθήματα τους σήμερα οι μαθητές του 90ου σχολείου Θεσσαλονίκης, καθώς όπως καταγγέλλει ο Σύλλογος Κηδεμόνων οι συνθήκες υγιεινής είναι ακατάλληλες. Απόδειξη οι εικόνες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας…

  ”Αντιμετωπίζοντας για καιρό σοβαρά προβλήματα στις τουαλέτες του σχολείου μας με αποτέλεσμα να ελλοχεύουν σοβαροί κίνδυνοι για την υγεία και την ασφάλεια των μαθητών και παρά τα συνεχή διαβήματα μας προς τις προηγούμενες και σημερινές αρμόδιες αρχές του Δήμου Θεσσαλονίκης αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε διαμαρτυρία για να κάνουμε γνωστό το πρόβλημα που υπάρχει” αναφέρουν σε ανακοίνωση οι γονείς των μαθητών.

  “Την απαράδεκτη αυτή κατάσταση διαπίστωσε με αυτοψία και ζήτησε άμεσες παρεμβάσεις και η Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, τμήμα Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονομικού Ελέγχου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τον Οκτώβριο του 2018. Έτσι την Δευτέρα 13 Ιανουαρίου στις 08:00 πμ. θα συγκεντρωθούμε στην είσοδο του σχολείου μας μαζί με τους μαθητές – παιδιά μας και σε ένδειξη διαμαρτυρίας αυτά δεν θα εισέλθουν στις τάξεις.

  Παρακαλούμε για την δημοσιογραφική κάλυψη της διαμαρτυρίας έτσι ώστε να ακουστεί το δίκαιο αίτημα μας και να ανακατασκευαστούν ολικά και άμεσα οι τουαλέτες του σχολείου μας”, αναφέρει η ανακοίνωση του ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 90ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης.

  Πηγή: seleo.gr

 • Επικοινωνήστε μαζί μας:
  Μύλων 75 104 41 Αθήνα
  210 5121893 | 6981 090029

  τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

  news@infokids.gr

  για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

  info@infokids.gr

  για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας