Ντύστε το μωράκι σας με τα πιο εντυπωσιακά ρούχα από οργανικό βαμβάκι

Ντύστε το μωράκι σας με τα πιο εντυπωσιακά ρούχα από οργανικό βαμβάκι

Είτε είστε νέα μαμά και φτιάχνεις την γκαρνταρόμπα του μωρού, είτε ανανεώνετε αντίστοιχα τα ρουχαλάκια του παιδιού σας, η διαδικασία είναι ωραία, αν το καλοκεφτείτε.

Και η κάθε μαμά επιθυμεί την πιο value for money επιλογή για ρούχα με εντυπωσιακά σχέδια και χρώματα που θα χαρίζουν άνεση και κομψότητα στο παιδί. Και πάντα με την καλύτερη ποιότητα. 

Όλα αυτά προσφέρει η Fergie the Lama, ένα νέο ηλεκτρονικό κατάστημα, με σεβασμό και αγάπη στις μαμάδες και τα παιδάκια. «Τρυφερά» ρούχα με βάση το οργανικό βαμβάκι.

Η μικρή αυτή επιχείρηση, με έδρα την Αθήνα, έγινε πραγματικότητα το 2021 για να υποστηρίξει την αγορά της βρεφικής ένδυσης με ρούχα  100% οργανικά.

Στόχος της Fergie, είναι να γεμίσει την καθημερινότητα γονιών και μωρών με όμορφα χρώματα, ενθουσιασμό και ανάλαφρα συναισθήματα.

Η Fergie θέλει κυριολεκτικά να ντύσει κάθε ξεχωριστή στιγμή του μωρού σας: Το πρώτο χαμόγελο, τα πρώτα βήματα, τις πρώτες λέξεις με τον πιο όμορφο τρόπο.

Αυτή είναι η κύρια έννοια της. Να καταφέρνει κάθε μέρα να σας γεμίζει με τις πιο μοδάτες και παράλληλα περιβαλλοντικά ηθικές επιλογές που μπορείτε να έχετε για την ένδυση του παιδιού σας.