Αρχική InfoMommy Μόδα & Ομορφιά Nutritive Irisome – η καλύτερη σειρά Kerastase για ξηρά μαλλιά τώρα αγγίζει την τελειότητα!

Nutritive Irisome – η καλύτερη σειρά Kerastase για ξηρά μαλλιά τώρα αγγίζει την τελειότητα!

01

Η Kerastase καινοτομεί στην περιποίηση των μαλλιών εδώ και 30 χρόνια. Φέτος όμως κάνει ένα βήμα ακόμη στην εξειδίκευση των ξηρών μαλλιών. Ειδικά μετά το καλοκαίρι που η τρίχα υποφέρει από έλλειψη απαλότητας, λάμψης και πυκνότητας, η Kérastase μας παρουσιάζει μία νέα πηγή για μακράς διάρκειας θρέψη…

 
Η ''ΙΡΙΣ'', βασιλικό σύμβολο στη γαλλική κουλτούρα διαθέτει ένα όργανο που προσφέρει μοναδική θρέψη, το RHIZOME που έχει τη μοναδική δυνατότητα να ανθίζει 3 φορές το χρόνο. Τα εργαστήρια της L’Oreal εκμεταλλεύτηκαν τη μοναδική αντίσταση του RHIZOME ενάντια στην ξηρότητα & το συνδύασαν με τη θρεπτική δύναμη του Gluco-Active για να δημιουργήσουν τo Irisome Complex: το πιο δυνατό και θρεπτικό σύμπλοκο που καταπολεμά την ανεπιθύμητη επιστροφή της ξηρότητας.

TOUCHE PERFECTION ETUI-NO BACKGROUND

Mε τη νέα Nutritive Irisome, η ξηρότητα ανήκει πλέον στο παρελθόν. Είναι η πρώτη σειρά περιποίησης με φόρμουλες που δημιουργούν μια αποθήκη θρέψης για να θωρακίσουν τα μαλλιά ενάντια στην ξηρότητα.

Η σειρά Nutritive Irisome αποτελείται από 7 must have προϊόντα, που διατίθενται στα κομμωτήρια.

REDUCED RANGE-NO BACKGROUND_1


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.