Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Nuxellence Jeunesse: η κρέμα που «επαναφορτίζει» τη νεότητα και τη λάμψη του δέρματος

Nuxellence Jeunesse: η κρέμα που «επαναφορτίζει» τη νεότητα και τη λάμψη του δέρματος

Nuxellence teteGauchePLV h (1)

Γνωρίζουμε καλά ότι το δέρμα μας έχει ανάγκη να επαναφορτίζει τα κύτταρά του κάθε μέρα.

Και η Nuxellence Jeunesse, είναι η 1η λεπτόρρευστη κρέμα Νεότητας και Λάμψης, η 1η φυτική μπαταρία που επιδιορθώνει το μιτοχονδριακό DNA, ώστε να επαναφορτίζει το δέρμα προσφέροντας νεότητα και λάμψη για μεγάλο χρονικό διάστημα, για τις γυναίκες όλων των ηλικιών.

Γιατί Nuxellence? Γιατί απλά αλλά εντυπωσιακά επαναφέρει στην επιδερμίδα μας την νεανικότητα και την λάμψη της. Από την 1η εφαρμογή το δέρμα είναι πιο απαλό και λαμπερό ενώ μετά από 1 μήνα, το δέρμα είναι ορατά πιο νεανικό.

Πώς δρα η Nuxellence Jeunesse;

Η Nuxellence δρα στην καρδιά των κυττάρων της επιδερμίδας, επαναφορτίζοντας τα με ενέργεια και εξασφαλίζοντας την άριστη λειτουργία τους και επιδιορθώνοντας το μιτοχονδριακό DNA που αποτελεί βασικό παράγοντα στη γήρανση του δέρματος.

Ετσι το δέρμα πολύ γρήγορα είναι ορατά πιο νέο, πιο απαλό και ανακτά τη λάμψη του. Εξάλλου η σύνθεση του προϊόντος έχει 10 κατοχυρωμένες ευρεσιτεχνίες και επιστημονικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα.

Μπορείτε να χρησιμοποιείτε τη Nuxellence καθημερινά, μόνη της ή πριν από το καθημερινό σας προϊόν περιποίησης. Ο συνδυασμός κάνει το δέρμα σας πιο δεκτικό στα συστατικά των προϊόντων και τα οφέλη στο δέρμα σας μεγαλύτερα.

Και το καλύτερο; Είναι ιδανική για όλες της ηλικίες.

Τη Nuxellence Jeunesse, την λεπτόρρευστη αυτή κρέμα νεότητας και λάμψης, μπορείτε να τη βρείτε στα φαρμακεία.

Σε συσκευασία 50ml με Προτεινόμενη Λιανική Τιμή: 52.50€

Από την Pharmathen.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.