Αρχική Νέα O Γούντι ο Τρυποκάρυδος πάει σινεμά

O Γούντι ο Τρυποκάρυδος πάει σινεμά

Ένα κλασικό καρτούν, που δεν είχε γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης από την Universal μέχρι σήμερα, ετοιμάζεται να κάνει δυναμική επιστροφή στην αγορά του κινηματογράφου, αφού σύμφωνα με το Hollywood Reporter, η Universal εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο παραγωγής μιας νέας ταινίας με ήρωα τον Woody Woodpecker (Γούντι ο Τρυποκάρυδος).

Μάλιστα, η εταιρία παραγωγής βρίσκεται ήδη σε προχωρημένες συζητήσεις με την Illumination Entertainment.

Εβδομήντα ολόκληρα χρόνια έχουν περάσει από το 1940 που ο Γούντι ο Τρυποκάρυδος έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην τηλεόραση και τώρα ήρθε ο καιρός να τον δούμε ανανεωμένο στην μεγάλη οθόνη.

Τρεις ηθοποιοί έχουν κάνει στο παρελθόν τη φωνή του Γούντι, με την τρίτη και τελευταία να είναι γυναίκα. Πρώτος ήταν ο σπουδαίος Mel Blanc που επίσης έκανε δεκάδες άλλες πασίγνωστες φωνές καρτούν όπως του Μπάγκς Μπάνυ, του Ντάφυ Ντακ, της Πόρκυ Πιγκ, του Ταζ, του Συλβέστρου, του Τουίτι, του Κογιότ, του Σπίντι Γκονζάλες και των Τομ και Τζέρρυ!
Το ποιος θα αναλάβει στην κινηματογραφική εκδοχή να κάνει τον Woody είναι πολύ νωρίς ακόμα, αλλά οπωσδήποτε είναι ένα project που θα χαρούμε πολύ να το δούμε να υλοποιείται σύντομα.

Ας θυμηθούμε λίγο τις ιστορίες του πιο σπαστικού πουλιού των καρτούν:


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.