Ο 12χρονος ποδοσφαιριστής που έχει τρελάνει Τσέλσι και Μπαρτσελόνα! (βίντεο)

Ο 12χρονος Xavi Quentin Simons είναι το νέο αστέρι που ανατέλλει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και η αξία του αποδεικνύεται από το γεγονός ότι μεγάλες ομάδες, όπως η Τσέλσι και η Μπαρτσελόνα, δίνουν μάχη για την απόκτησή του! Το μικρό ταλέντο του ποδοσφαίρου έχει καταφέρει να ξεχωρίσει εδώ και ένα χρόνο περίπου στις Ακαδημίες της Μπαρτσελόνα. Μάλιστα, σε πρόσφατο τουρνουά στο Μαϊάμι μάγεψε όσους τον παρακολούθησαν, με τον Ρομάν Αμπράμοβιτς να δίνει εντολή προκειμένου να αποκτηθεί ο πιτσιρικάς.

MD_20140221_MAS_DEPORTE_D_54402430874-652x492@MundoDeportivo-WebΑπό την πλευρά της η Μπαρτσελόνα όπου αγωνίζεται το παιδί, δεν έχει δικαίωμα να του στερήσει τη μεταγραφή σε αυτή την ηλικία, αφού τα δικαιώματά του ανήκουν στον πατέρα του, ο οποίος παραδέχθηκε ότι οι προσφορές που δέχεται είναι άφθονες προκειμένου να δελεάσουν όλη την οικογένεια!

«Έχουμε μιλήσει με την Τσέλσι και γνωρίζουμε ότι τα χρήματα θα είναι καλά. Το πιο σημαντικό όμως είναι η σωστή ανάπτυξη του παιδιού και γι αυτό προσπαθούμε. Βρίσκεται ήδη σε μια μεγάλη ομάδα, πράγμα που αποτελεί από μόνο του μεγάλη πίεση, την οποία όμως φαίνεται να διαχειρίζεται μια χαρά. Ακόμα κι όταν έρχεται σπίτι με το βραβείο του MVP στα χέρια, δεν ασχολείται με αυτό. Το αφήνει και παίζει με τα παιχνίδια του».

Δείτε το βίντεο: