Αρχική InfoSchool Λύκειο Ο 15χρονος Δήμητρης Ντάρας από τα Εκπαιδευτήρια Δούκα κέρδισε την 1η θέση στον διεθνή διαγωνισμό E-Click

Ο 15χρονος Δήμητρης Ντάρας από τα Εκπαιδευτήρια Δούκα κέρδισε την 1η θέση στον διεθνή διαγωνισμό E-Click

58a8cde22d72724f27926f82e0a7ff5aΟ μαθητής της Α' Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων Δούκα, Δημήτρης Ντάρας κέρδισε μια σημαντικότατη διάκριση για τη χώρα μας κατακτώντας το 1ο Βραβείο στο Ευρωπαϊκό Συνέδριο E-CLIC: "Landscapes of Opportunities", στην κατηγορία των μαθητών, για την παρουσίαση της πρότασής του περί ωκεάνιας ενέργειας και τοπίου.

Η τελική αυτή φάση πραγματοποιήθηκε στις 7 Μαΐου, στο Πανεπιστήμιο Tartu, στην Εσθονία.

Η σημαντική επιτυχία του Δημήτρη αποτελεί το επιστέγασμα της διθυραμβικής του πορείας, καθώς τον Οκτώβριο του 2014, είχε καταλάβει την 1η Θέση και στο αντίστοιχο Εθνικό Συνέδριο Ε-CLIC: «Οι 3 προκλήσεις για το Τοπίο».

Ο Διαγωνισμός E-CLIC αποτελεί μια καινοτόμο πρωτοβουλία για την εξοικείωση των μαθητών με την έννοια του τοπίου και τις αρχές της προστασίας και της διαχείρισής του. Σε αυτό το πλαίσιο, οι συμμετέχοντες καλούνται να καταθέσουν τις προτάσεις τους για να αντιμετωπίσουν μια πρόκληση για το Τοπίο, με σεβασμό στις αρχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αξιοποιώντας, μάλιστα τη χρήση των Εργαλείων των Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνίας (ΤΠΕ).


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.