Αρχική InfoBaby 12-36 μηνών Ο 20 μηνών γιος μου είναι πάρα πολύ δραστήριος. Είναι φυσιολογικό που δεν κάθεται στιγμή ακίνητος;

Ο 20 μηνών γιος μου είναι πάρα πολύ δραστήριος. Είναι φυσιολογικό που δεν κάθεται στιγμή ακίνητος;

Η βρεφική και προνηπιακή ηλικία είναι χαρακτηριστική ηλικία όπου το παιδί εξερευνά τόσο το περιβάλλον του όσο και τις δυνατότητες του. Το παιδί σας είναι λογικό να ενθουσιάζεται με κάθε τι καινούριο που ανακαλύπτει ή με κάθε καινούρια κινητική του κατάκτηση, όπως το να σκαρφαλώνει, να τρέχει, να σκύβει, να έρπει μέσα από σωλήνες, να πηδά από μικρό ύψος εξηγεί ο Γεώργιος – Ζαχαρίας Ζαντόπουλος Παιδίατρος – Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών. Παρότι μερικά παιδιά είναι υπερκινητικά, αυτή είναι μια πολύ μικρή ηλικία για να μπει μια τέτοια διάγνωση. Προσπαθήστε ο χώρος όπου παίζει το παιδί σας να έχει λίγα παιχνίδια τη φορά, έτσι ώστε να συγκεντρώνεται καλύτερα και να παίρνει περισσότερα από κάθε παιχνίδι. Επίσης μεγάλη σημασία έχει η ασφάλεια του χώρου όπου παίζει το παιδί.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.