Αρχική Ρωτήστε τον ειδικό Ο 6χρονος γιος μου είναι πολύ ζωηρός, κάνει ζημιές και δεν ακολουθεί τους "κανόνες" του σπιτιού. Τι να κάνω;

Ο 6χρονος γιος μου είναι πολύ ζωηρός, κάνει ζημιές και δεν ακολουθεί τους "κανόνες" του σπιτιού. Τι να κάνω;

Καταλαβαίνω την ανησυχία σας αλλά είναι αν ξεκινάτε από τα 7 χρόνια του παιδιού να του κολλάτε την ετικέτα "ανυπάκουος" είναι σαν να θεωρείτε ότι δεν μπορεί να βελτιωθεί τη συμπεριφορά του απαντά η Ξένια Μαυρογιάννη, ψυχολόγος- σύμβουλος ψυχικής υγείας. Αρχικά εσείς η ίδια ως μητέρα έχετε αναρωτηθεί κατά πόσο υπεύθυνη είστε για τη συμπεριφορά του; Μήπως από πιο μικρή ηλικία δεν του βάζατε όρια και δεν του χαλούσατε κανένα χατίρι; Ένα παιδί δεν γεννιέται με έναν συγκεκριμένο χαρακτήρα αλλά τον αναπτύσσει ανάλογα με τα ερεθίσματα που δέχεται μέσα στην οικογένεαι.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.