Αρχική Infokids Υγεία Ο 8χρονος Μανώλης χρειάζεται να εγχειριστεί στο Λονδίνο λόγω όγκου - Ας τον ενισχύσουμε όλοι μας

Ο 8χρονος Μανώλης χρειάζεται να εγχειριστεί στο Λονδίνο λόγω όγκου - Ας τον ενισχύσουμε όλοι μας

Ο 8χρονος με καταγωγή από το Χουδέτσι και το Θραψανό Ηρακλείου, έχει συγκινήσει όλη την τοπική κοινωνία και αποτελεί παράδειγμα θάρρους για τους πάντες. Στην προσπάθεια του αυτή έχει βρει πολλούς συμπαραστάτες. Όμως για να βγει νικητής απαιτούνται και άλλοι! Για αυτό οι δικοί του άνθρωποι, ανάμεσα στους οποίους και η κ. Στέλλα Μανιαδάκη στέλνουν το παρακάτω μήνυμα μέσω του Creteplus.gr:

«Αγαπητοί φίλοι, ο Μανώλης Ματαλιωτάκης, του Μαρίνου και της Γεωργίας με καταγωγή από τα χωριά Χουδέτσι και Θραψανό ( της Μαρίνας του Φρίξου εγγόνι)είναι ενα παιδάκι μόλις 8 χρονών και έχει διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο, και θα πρέπει να μεταφερθεί για επέμβαση στο Λονδίνο.

Εδώ στην Ελλαδα δεν αντιμετωπίζεται η κατάσταση του, λόγω μη εξειδίκευσης. Σας παρακαλούμε και εκλιπαρούμε στην βοήθεια σας. Υπάρχει ένας λογαριασμός στη Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ, για όσους μπορούν να βοηθήσουν. Δεν έχει σημασία πόσα. Και για τους φίλους και συγχωριανούς Θραψανιώτες που έχουν την δύναμη και την ευχέρεια, παρακαλούμε πολύ να απευθύνεστε εκεί στο Θραψανό στην αδερφή μας, Μανιδάκη Νίκη ή στον Πολιτιστικό Σύλλογο Θραψανού. Ελπίζουμε στη βοήθεια σας και στην προσευχή όλων μας. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων».

Ο λογαριασμός στην Τράπεζα Πειραιώς είναι:

IBAN. GR41 0172 7540 0057 5405 6862 164

ΜΑΛΛΙΩΤΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΜΑΛΛΙΩΤΑΚΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ»


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.