Αρχική Χριστουγεννιάτικος Οδηγός Ο Άγιος Βασίλης έρχεται με λεωφορείο στο κέντρο της Αθήνας και μάς ζητά να φέρουμε παιχνίδια για τα παιδιά των Χωριών SOS (20/12)

Ο Άγιος Βασίλης έρχεται με λεωφορείο στο κέντρο της Αθήνας και μάς ζητά να φέρουμε παιχνίδια για τα παιδιά των Χωριών SOS (20/12)

Σε αποκλειστικότητα σας ενημερώνουμε ότι φέτος ο Άγιος Βασίλης, θα έρθει από το Ροβανιέμι με… λεωφορείο. Οι τάρανδοι που βρίσκονται στην 300η μέρα της απεργίας τους, αρνούνται επίμονα να κάνουν για άλλη μια φορά το ταξίδι αυτό. Απαιτούν να αντικατασταθεί το παλιομοδίτικο «Χοχοχο» με κάτι πιο πιασάρικο. Επίσης, δεν πληρώνουν τις κλήσεις για παρεμπόδιση εναέριας κυκλοφορίας και ΕΝΦΙΑ για το έλκηθρο, ενώ ζητούν μερίδιο από τους κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα που καταβροχθίζει μόνος του ο Άγιος.

Ο Άγιος Βασίλης δήλωσε αποκλειστικά στον ανταποκριτή μας στο Ροβανιέμι, Αργύρολφ Γιαμαλομπλίτζεν, βαθύτατα συγκινημένος αλλά δεν θα ενδώσει. Θα φτάσει την Κυριακή στις 20 Δεκεμβρίου με λεωφορείο, στο αμαξοστάσιο Ερμού και Πειραιώς, στον Κεραμεικό, για να γεμίσουμε εμείς το σάκο του που θα έχει αποκλειστικό προορισμό τα «Παιδικά Χωριά SOS».
Τον ερχομό του Άγιου Βασίλη, θα γιορτάσει το Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής, Tabula Rasa, που θα τιμήσει την άφιξή του, με ένα άκρως πρωτότυπο δρώμενο!
Μέσα σε σταθμευμένα λεωφορεία παλαιού τύπου, θα δοθούν δύο παραστάσεις από τους σπουδαστές του τμήματος Υποκριτικής, σε κείμενα και σκηνοθεσία των σπουδαστών των τμημάτων Δημιουργικής Γραφής και Σκηνοθεσίας, αντίστοιχα.

Ελάτε στην πρωτοποριακή παράσταση, μέσα στο λεωφορείο του Άγιου Βασίλη την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου στις 13:00 και στις 15:00 με ένα δωράκι για τα παιδιά των χωριών SOS, αντί εισιτηρίου. Τα δώρα σας, για παιδιά από 0-18 ετών, είναι πολύτιμα.

Παραστάση: 20 Δεκεμβρίου, 2015

Ώρες παραστάσεων: 13:00 και 15:00

Υπεύθυνη σκηνοθεσίας: Ζένια Χρυσανίδου – Λογοτεχνική επιμέλεια: Αντιγόνη Πόμμερ

Οργάνωση παραγωγής: Παναγιώτης Καποδίστριας


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.