Αρχική Χριστουγεννιάτικος Οδηγός O Άγιος Βασίλης περιμένει τα παιδιά στα καταστήματα Praktiker (5 & 12/12)

O Άγιος Βασίλης περιμένει τα παιδιά στα καταστήματα Praktiker (5 & 12/12)

Τα καταστήματα της Praktiker σε όλη την Ελλάδα «ντύνονται» χριστουγεννιάτικα και προσκαλούν όλα τα παιδιά και τις οικογένειές τους να λάβουν μέρος στις εορταστικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν αυτό το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου και το επόμενο Σάββατο 12 Δεκεμβρίου.

Ο Άγιος Βασίλης των Praktiker μαζί με το νεραϊδοκαλικαντζαράκι θα σας περιμένουν στα καταστήματα της Praktiker για να μοιραστείτε γλυκά, να σας χαρίσουν μπαλόνια, να φτιάξετε πρωτότυπες γιορτινές κατασκευές και να φωτογραφηθείτε όλοι μαζί κάτω από το πανέμορφο χριστουγεννιάτικο δέντρο της Praktiker!

Κι επειδή τα Χριστούγεννα σημαίνουν δώρα, ανεβάστε τη φωτογραφία σας στο Facebook με hashtag #praktikersanta, συμμετέχετε στον εορταστικό διαγωνισμό και διεκδικήστε δωροεπιταγές Praktiker αξίας €50 για τα φετινά δώρα των γιορτών!

Φέτος τα Χριστούγεννα γιορτάζουμε στα Praktiker!

screenshot.37


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.