Αρχική Χριστουγεννιάτικος Οδηγός Ο άγιος Βασίλης συμβουλεύει τα παιδιά τι πρέπει να κάνουν για να μπουν στη λίστα του και να πάρουν φέτος δώρο!

Ο άγιος Βασίλης συμβουλεύει τα παιδιά τι πρέπει να κάνουν για να μπουν στη λίστα του και να πάρουν φέτος δώρο!

"Πιστεύω πως το πιο σημαντικό είναι η προσπάθεια που θα κάνει το παιδί. Εάν ένα παιδί προσπαθεί να είναι καλό, δηλαδή ακούει τους γονείς του, μαζεύει τα παιχνίδια του και σε περίπτωση που πηγαίνει σχολείο, προσπαθεί να διαβάσει και να κάνει τα μαθήματά του, τότε θεωρώ πως είναι ένα καλό παιδί. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως το παιδί πρέπει να είναι άριστος μαθητής, απλά πρέπει να βάλει τα δυνατά του και να προσπαθήσει όσο πιο πολύ μπορεί. Θα σας πω ένα μυστικό. Όταν ήμουν μικρός, δυσκολευόμουν παρά πολύ με κάποια από τα μαθήματά μου. Τα μαθηματικά και η γλώσσα ήταν πραγματικά ζόρικα μερικές φορές, αλλά δεν το έβαλα κάτω. Σιγά, σιγά με την βοήθεια της μαμάς μου και της δασκάλας μου τα κατάφερα, και τώρα τρελαίνομαι να διαβάζω. Και ευτυχώς που τα έμαθα, γιατί φανταστείτε τι θα γινόταν εάν δεν μπορούσα να διαβάσω τα ονόματα των παιδιών ή να μετρήσω σωστά πόσα δώρα πρέπει να ετοιμάσω."


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.