Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Ο Αίσωπος … σε κόμικ (27/10)

Ο Αίσωπος … σε κόμικ (27/10)

AISOPOS-MIKROS-VORRASΗ τελευταία διαδραστική – παιδαγωγική παράσταση «Ο Αίσωπος… σε κόμικ», από τη θεατρική ομάδα «Μικρός Βορράς» σε σκηνοθεσία Τάσου Ράτζου, θα παρουσιαστεί για μικρούς και μεγάλους, την Κυριακή 27 Οκτωβρίου, στις 11:30, στον Πολυχώρο Ερμού.

Πέντε από τους μύθους του Αισώπου που επέζησαν στους αιώνες και συνεχίζουν μέχρι και σήμερα να μας διδάσκουν (Ο Βοριάς και ο Ήλιος, Ο λαγός και η χελώνα, Ο κόρακας και η αλεπού, Ο τζίτζικας κι ο μέρμηγκας, Ο ποντικός της πόλης και ο ποντικός της εξοχής), αναβιώνουν μέσα σε σχολικές αίθουσες και σε άλλους χώρους πολιτισμού, με τους ηθοποιούς να μεταμορφώνονται σε ζώα που μας λένε αλήθειες, τόσο χρήσιμες, όσο η καλύτερη συμβουλή.

Η παράσταση χρησιμοποιεί διαφορετικά είδη θεάτρου, παντομίμα, κουκλοθέατρο, physical theater, μάσκα, drama in education, υποκριτική στο όριο του κόμικ και διαδραστικά στοιχεία. Στο τέλος της παράστασης τα παιδιά, με τη βοήθεια των ηθοποιών - εμψυχωτών, συμμετέχουν στους μύθους παίρνοντας τη θέση τους, αναλαμβάνοντας δηλαδή τους ρόλους και την αφήγηση των μύθων που παρουσιάστηκαν.

Σκηνοθεσία-διασκευή: Τάσος Ράτζος.
Εικαστική επιμέλεια-ενδυματολογία: Ιωάννα Παγιατάκη.
Επιμέλεια κίνησης: Ειρήνη Καλογηρά.
Μουσική: Αδάμ Σιάγας.
Κούκλες: Θοδωρής Σπανός.
Επιστημονική συνεργάτης στο διαδραστικό μέρος: Μελίνα Χατζηγεωργίου.
Επιμέλεια στίχων: Γιάννης Ιερόπουλος.
Σύνθεση για το τραγούδι του λαγού: Κώστας Βόμβολος.
Παραγωγή: Μικρός Βορράς.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Κίρκη Ιωσηφίδου, Δημήτρης Κοϊδης, Ιωάννα Τζήκα.
Είσοδος: 6€.
Πληροφορίες – Κρατήσεις θέσεων: 6945 260308 (Vodafone), 6985 858932 (Cosmote).

Πολυχώρος Ερμού

Ερμού 11 και Ίων. Δραγούμη, πάνω από το καφέ ''ενώ''.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.