Αρχική InfoSchool Λύκειο Ο Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος επισκέφθηκε το 1ο ΕΠΑΛ Αλεξανδρούπολης

Ο Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος επισκέφθηκε το 1ο ΕΠΑΛ Αλεξανδρούπολης

EPAL 2Ο Υφυπουργός Παιδείας, Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος, το πρωί της Δευτέρας 15 Δεκεμεβρίου μετέβη στις εγκαταστάσεις του 1ου ΕΠΑΛ Αλεξανδρούπολης. Συνομίλησε με τη διεύθυνση και το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου και ενημερώθηκε για τα προγράμματα σπουδών και τις κατευθύνσεις τις οποίες διδάσκονται οι μαθητές. Στη συνέχεια ο κ. Δερμεντζόπουλος επισκέφθηκε και τα εργαστήρια που λειτουργούν στο 1ο ΕΠΑΛ και στα οποία γίνεται η πρακτική εκπαίδευση των μαθητών.

EPAL 3

Στη συνέχεια ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων επισκέφθηκε το δημόσιο ΙΕΚ Αλεξανδρούπολης, όπου συνομίλησε με το προσωπικό και τους μαθητές, ενημερώθηκε για το εκπαιδευτικό έργο που επιτελείται και κατέγραψε τα αιτήματα που του μετέφεραν το εκπαιδευτικό προσωπικό και οι εκπαιδευόμενοι.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter