Αρχική Νέα Ο Αλβανός συζυγοκτόνος επικοινώνησε με τον Κούγια ζητώντας του να αναλάβει την υπεράσπισή του

Ο Αλβανός συζυγοκτόνος επικοινώνησε με τον Κούγια ζητώντας του να αναλάβει την υπεράσπισή του

Κι ενώ οι ελληνικές αρχές τον αναζητούσαν στην περιοχή της Χαλκιδικής, ο Αλβανός που σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του και στη συνέχεια απήγαγε τον τετράχρονο γιο του πριν 11 μέρες, Ο Τζέημς Κλοντ Λέσι έδωσε σημεία ζωής, επικοινωνώντας με τον γνωστό ποινικολόγο, Αλέξη Κούγια και ζητώντας του να αναλάβει την υπεράσπισή του.

Όπως είπε ο κ. Κούγιας στο protothema.gr, ο 35χρονος τον συνάντησε στα Μέγαρα για να μιλήσουν από κοντά, ενώ η Ελληνική Αστυνομία τον αναζητούσε στην περιοχή της Χαλκιδικής.

Ο κ. Κούγιας, έθεσε ως προϋπόθεση για να αναλάβει την υπεράσπισή του, να επιστρέψει ο 4χρονος Φοίβος πίσω στην οικογένειά του.

Ο Αλβανός συζυγοκτόνος δεν απάντησε στο αίτημα του κ. Κούγια, λέγοντας του απλά ότι θα ξαναμιλήσουν. Ωστόσο, από εκείνη την ημέρα ο συζυγοκτόνος έχει εξαφανιστεί.

Να σημειωθεί, πως σήμερα συμπληρώνονται έντεκα ημέρες από τότε που ο Τζέημς Κλοντ Λέσι δολοφόνησε την εν διαστάσει σύζυγό του και διέφυγε από την Ορμύλια Χαλκιδικής αρπάζοντας τον μικρότερο γιο της. Για τον εντοπισμό του τετράχρονου Φοίβου έχει ενεργοποιήσει την διαδικασία του Amber Alert.

Για την παροχή οποιαδήποτε πληροφορίας, η αστυνομία παρακαλεί τους πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 23710-21610, 23710-21621, 23710-21642, 23710-21668 του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου.

Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να εντοπίσουν τον 34χρονο άντρα και το 4χρονο παιδί ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.