“Ο άντρας μου βίαζε τα παιδιά και έβαζε μαξιλάρια για να μην ακούγονται οι φωνές”: Σοκάρει η μητέρα των 3 παιδιών

Τον εφιάλτη που ζει η ίδια και τα παιδιά της περιέγραψε μια μητέρα. Μετά από χρόνια κακοποίησης της ίδιας και των παιδιών από τον πρώην σύζυγό της, εκείνος συνεχίζει να την απειλεί και να της κάνει τη ζωή της κόλαση.

Ο άνδρας την κακοποιούσε συστηματικά επί χρόνια, ενώ το ποτήρι ξεχείλισε όταν κακοποίησε σεξουαλικά δύο από τα τρία παιδιά της

Όπως είπε, στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” η βία ξεκίνησε το 2007 μετά τη γέννηση της πρώτης κόρης της και ήταν αρχικά λεκτική. Στη συνέχεια, όμως, ακολούθησε και η σωματική βία.

“Πήγε να με σκοτώσει με σφυρί, με χτυπούσε με απίστευτη αγριότητα. Απευθύνθηκα στην αστυνομία, χτύπησα πόρτες, όμως κανείς δε με βοήθησε”, είπε.

Η κακοποίηση συνεχίστηκε για δέκα περίπου χρόνια. Το 2017 είδε μια αλλαγή στη συμπεριφορά των τριών παιδιών της. Εκείνη δούλευε μέχρι αργά το βράδυ και τα παιδιά έμεναν με τον πατέρα τους. Όταν επέστρεφε στο σπίτι τα έβλεπε φοβισμένα, δεν της μιλούσαν, έδειχναν ότι κάτι τα απασχολεί.

Έγινε μια καταγγελία από γείτονες που άκουγαν τα παιδιά να ουρλιάζουν από το ξύλο. Τότε έμαθα ότι τα χτυπούσε, τα έπνιγε με μαξιλάρια για να μην ακούγονται οι φωνές τους, ενώ είχε κακοποιήσει σεξουαλικά τα δύο μεγαλύτερα παιδιά μου, τον γιο μου και την κόρη μου. Ο μεγάλος γιος μου δε θέλει να τον βλέπει, η κόρη μου τον τρέμει“, είπε.

Zει με τον φόβο του κακοποιητή συζύγου της που αποφυλακίστηκε και ξανακάνει τα ίδια

Καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση σε ορφανοτροφείο της Αττικής - Τι αποκάλυψε η Δόμνα Μιχαηλίδου

Απευθύνθηκε στη δικαιοσύνη, κατέθεσε αίτηση διαζυγίου και μήνυση. Ο πρώην σύζυγός της καταδικάστηκε σε φυλάκιση, όμως βγήκε έξω με αναστολή και από εκείνη τη στιγμή δεν την έχει αφήσει σε ησυχία.

“Τα παιδιά μου τρέμουν για το τι μπορεί να μου συμβεί. Φοβούνται και δεν κοιμούνται μέχρι να γυρίσω στο σπίτι. Μας απειλεί καθημερινά”

“Τα παιδιά μου τρέμουν για το τι μπορεί να μου συμβεί. Φοβούνται και δεν κοιμούνται μέχρι να γυρίσω στο σπίτι. Μας απειλεί καθημερινά. Δεν ξέρω τι μπορεί να μου συμβεί αύριο. Μπορεί να με σκοτώσει. Είναι τόσο διεστραμμένος που στέλνει ροζ βίντεο στα παιδιά μέσα από λογαριασμό άλλου ανήλικου, ενώ τα παρενοχλεί καθημερινά, παίρνοντάς τα τηλέφωνο από άγνωστο αριθμό“, είπε η μητέρα.

Αυτό που ζητά είναι να αρθεί η αναστολή και ο πρώην σύζυγός της να επιστρέψει στη φυλακή για να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του, ώστε κι εκείνη με τα παιδιά της να μπορέσουν να ηρεμήσουν και να μη φοβούνται ότι θα τους κάνει κακό.

Διαβάστε επίσης:

Μας συγκίνησε! Λυράρης 2,5 ετών από την Κω «μάγεψε» το Ηράκλειο – Τραγουδά Νίκο Ξυλούρη (video)

«Ο Γουίνι και η παρέα του» κερδίζουν κάθε Κυριακή μικρούς και μεγάλους στο Metropolitan the Urban Theater

Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση για μικρούς και μεγάλους “To προσφυγάκι” στο Θέατρο Αργώ (20/11)

Tα παιδιά που ένιωσαν την αγάπη, θα γίνουν ενήλικες που μπορούν να αγαπήσουν