Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα «Ο Αριθμός 72» της Σμαρώς Πλατιώτη στο Δημοτικό Θέατρο «Άνετον» (4 & 5/4)

«Ο Αριθμός 72» της Σμαρώς Πλατιώτη στο Δημοτικό Θέατρο «Άνετον» (4 & 5/4)

kontaktensemble2Με το έργο «Ο Αριθμός 72» της Σμαρώς Πλατιώτη που θα παρουσιάσει ο Θεατρικός Οργανισμός «kontakt^ensemble» την Παρασκευή 4 και το Σάββατο 5 Απριλίου 2014, στις 21:00, συνεχίζεται το φεστιβάλ «Ανοιχτή Σκηνή – Θεατρικές Φωνές της Πόλης» που διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης.

Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Θέατρο «Άνετον» – Σκηνή Νίκου Ναουμίδη.

Λίγα λόγια για το έργο:

Ο «Αριθμός 72» εξελίσσεται στη βάση ενός ευφάνταστου παραμυθιού: Μια φορά κι έναν καιρό, υπήρχε μια χώρα, η Γκραβιτά, όπου μόνο οι παχύσαρκοι υπήκοοι είχαν δικαίωμα στη ζωή και απολάμβαναν υπέρτατα προνόμια. Μια χώρα με πάμπολλα ινστιτούτα πάχυνσης, υποχρεωτικά, πολυθερμιδικά μεταλλαγμένα γεύματα, υποχρεωτική ακινησία και άλλα πολλά. Ο βασιλιάς Γκράσο, επειδή ακριβώς ο ίδιος ήταν ο πιο υπέρβαρος άνθρωπος του βασιλείου, είχε θεσπίσει σκληρούς νόμους, που δεν επέτρεπαν σε κανένα αδύνατο πολίτη, να σηκώσει κεφάλι. Η συνέχεια της ιστορίας επιφυλάσσει πολλές ανατροπές και εκπλήξεις.

Το «kontakt^ensemble» είναι πολιτιστικός οργανισμός μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2009 με κύριο στόχο την ύπαρξη ενός χώρου συνάθροισης και δημιουργίας καλλιτεχνών, ανταλλαγής απόψεων και συνεργασίας. Από το 2012 η ομάδα στεγάζεται στη διεύθυνση Ρεγκούκου31 (όπισθεν ΟΣΕ). Τα έσοδα από τις δράσεις των καλλιτεχνών προορίζονται αποκλειστικά για την καλύτερη λειτουργία του συγκεκριμένου χώρου σε όλα τα επίπεδα.

Συντελεστές:
Συγγραφή - Σκηνοθεσία: Σμαρώ Πλατιώτη
Μουσικοί Αυτοσχεδιασμοί: Armen Nazaryan, Μαρία Κυπριανού
Ενδυματολογική επιμέλεια: Σμαρώ Πλατιώτη, Αγγελική Αρναούτογλου
Βοηθός Σκηνοθέτη: Πασχάλης Τζάνας
Διανομή: Αγγελική Αρναούτογλου, Μαρία Ισίδου, Ειρήνη Πατσούρου
Μουσικοί επί σκηνής: Armen Nazaryan, Μαρία Κυπριανού

Εισιτήριο γενικής εισόδου: 7€.  Ισχύει τιμή ομαδικού εισιτηρίου (20 € για 4 άτομα).

Προπώληση στο εκδοτήριο του Δήμου Θεσσαλονίκης στην πλατεία Αριστοτέλους (ύψος Ερμού).

Δημοτικό Θέατρο «Άνετον»
Παρασκευοπούλου 42, Θεσσαλονίκη
τηλ. 2310. 869.869


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.