Αρχική Περιβάλλον Ο Αρκτούρος μάς καλεί να ενισχύσουμε οικονομικά την αποκατάσταση του μικρού Ούσκο

Ο Αρκτούρος μάς καλεί να ενισχύσουμε οικονομικά την αποκατάσταση του μικρού Ούσκο

11813323_1032670563411882_1350055902685775790_nΟ Αρκτούρος  ζητάει την υποστήριξή σας για να μπορέσει να βοηθήσει τον μικρό Ούσκο. Έπειτα από ένα μήνα μαζί μας η κατάσταση της υγείας του παραμένει ακόμα εξαιρετικά δύσκολη καθώς η λειτουργία των πίσω άκρων του δεν έχει αποκατασταθεί. Ο Ούσκο βρέθηκε με κάταγμα στην λεκάνη, και πρέπει να μείνει περιορισμένος σε μικρό χώρο για κάποιο χρονικό διάστημα μέχρι να θεραπευτεί. Δυστυχώς, εξαιτίας της κατάστασης των ποδιών του, υποφέρει και από εξωτερικά τραύματα στα πόδια και την ουρά του, που προκαλούνται κυρίως από την επαφή του με το έδαφος.

Σύμφωνα με την υπεύθυνη ανατροφής του Μελίνα Αυγερινού, η θεραπευτική αγωγή του είναι ιδιαίτερα απαιτητική, καθώς πρέπει να παίρνει αρκετά φάρμακα και ειδικό γάλα για μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ θα πρέπει να υποβάλεται συχνά σε κτηνιατρικές εξετάσεις και ακτινογραφίες. Εξαιτίας του τραυματισμού του δεν μπορεί να σταθεί στα πίσω πόδια του, τα οποία σέρνει για τις μετακινήσεις του, με αποτέλεσμα να έχουν προκληθεί και εξωτερικά τραύματα.

Η οργάνωση παρέλαβε το αρκουδάκι από φιλοζωική οργάνωση της ΠΓΔΜ, η οποία ενημέρωσε τον Αρκτούρο για το περιστατικό. Σε περίπτωση που αποκατασταθεί το τραύμα του, θα ακολουθήσει η ενδυνάμωση και εκπαίδευσή του ώστε να ενταχθεί και πάλι στο φυσικό του περιβάλλον.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμβάλλουν οικονομικά στην προσπάθεια του Αρκτούρου μπορούν να επισκεφτούν για περισσότερες πληροφορίες την ιστοσελίδα: http://www.arcturos.gr/gr/summeteho/donation/.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.