Αρχική InfoTeens Νέα Ο διαδραστικός χώρος της Nova στο Golden Hall άνοιξε και σας περιμένει!

Ο διαδραστικός χώρος της Nova στο Golden Hall άνοιξε και σας περιμένει!

3

Το πλούσιο τηλεοπτικό θέαμα, καθώς επίσης και όλες τις καινοτόμες υπηρεσίες της Nova, που μετατρέπουν την θέαση σε μια μοναδική εμπειρία για να… ζεις ακόμη καλύτερα, έχει την ευκαιρία να απολαύσει το κοινό της Αθήνας, μέχρι και το Σάββατο 1η Ιουνίου, στο Nova Limited Edition Showroom, τον ειδικά διαμορφωμένο διαδραστικό χώρο που λειτουργεί η πρώτη ψηφιακή πλατφόρμα στην Ελλάδα, στον πρώτο όροφο του Golden Hall της Αθήνας.

Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία συμμετοχής σε ειδικούς διαγωνισμούς με δώρο ετήσιες συνδρομές Nova, καθώς επίσης να απολαμβάνουν την 3D εμπειρία που μόνο η Nova προσφέρει αποκλειστικά στην Ελλάδα. Στο Golden Hall, παρουσιάζονται επίσης άλλες καινοτόμες υπηρεσίες όπως Nova On Demand, Nova Plus, αλλά και νέες πρωτοποριακές υπηρεσίες διάθεσης τηλεοπτικού περιεχομένου, οι οποίες θα λανσαριστούν στο προσεχές διάστημα.

Μέχρι και το Σάββατο 1η Ιουνίου, ο διαδραστικός χώρος της Nova στο Golden Hall θα παραμένει ανοιχτός τις καθημερινές από τις 10:00 μέχρι τις 21:00, ενώ το Σάββατο, από τις 10:00 μέχρι τις 20:00. Σε αυτό το διάστημα, θα πραγματοποιούνται διάφορες θεματικές εκδηλώσεις, για ξεχωριστή παρουσίαση του αθλητικού, κινηματογραφικού και θεματικού περιεχομένου της Nova, με τη συμμετοχή προσωπικοτήτων από τον αθλητικό και καλλιτεχνικό χώρο.

4
Διάφορες προσωπικότητες είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μέχρι στιγμής την εμπειρία Nova στον πρώτο όροφο του Golden Hall, όπως ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής Νίκος Μπουντούρης, ο προπονητής βόλεϊ του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης, ο παρουσιαστής Γρηγόρης Αρναούτογλου, καθώς επίσης και ολόκληρο το αθλητικό επιτελείο των καναλιών Novasports, που αποτελεί την πιο έγκυρη δημοσιογραφική ομάδα στην ελληνική τηλεόραση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.