Αρχική InfoMommy Υγεία Ο διευθυντής του Ερευνητικού και Πειραματικού Κέντρου της ELPEN, κ. Α. Παπαλόης, βραβεύτηκε για την προσφορά του

Ο διευθυντής του Ερευνητικού και Πειραματικού Κέντρου της ELPEN, κ. Α. Παπαλόης, βραβεύτηκε για την προσφορά του

Ο διευθυντής του Ερευνητικού και Πειραματικού Κέντρου της ELPEN, κ. Α. Παπαλόης, βραβεύτηκε από την Ελληνική Εταιρεία Αναπαραγωγικής Ιατρικής (Ε.Ε.Α.Ι.) για την πολύχρονη προσφορά του στην εφαρμοσμένη μεταφραστική έρευνα και την ιατρική εκπαίδευση.

Η βράβευση έγινε από τον Αναπληρωτή Υπουργό αρμόδιο για θέματα Έρευνας και Καινοτομίας, καθηγητή κ. Κ. Φωτάκη, τον Αντιπρύτανη του Ε.Κ.Π.Α, καθηγητή κ. Γ. Ζωγράφο, τον Καθηγητή Μαιευτικής-Γυναικολογίας κ. Ε. Κουμαντάκη και τον κ. Κ. Πάντο, Γ.Γ. της Ε.Ε.Α.Ι.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο κ. Φωτάκης και το Προεδρείο τόνισαν πως το Ερευνητικό και Πειραματικό Κέντρο της ELPEN αποτελεί το πλέον επιτυχημένο και παραγωγικό πρότυπο συνεργασίας μεταξύ Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα στη χώρα μας, σημειώνοντας πως σε αυτά τα πρότυπα στηρίζεται η προετοιμασία της νέας νομοθεσίας για την Έρευνα & Ανάπτυξη στην Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα

To infokids.gr ξεναγείται στα «άδυτα» του Ερευνητικού & Πειραματικού Κέντρου της φαρμακευτικής βιομηχανίας ELPEN


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.