Αρχική InfoMommy Υγεία Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης παρέδωσαν σήμερα ανθρωπιστική βοήθεια στην Πένυ Σκάρου για την αποκατάσταση της υγείας της

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης παρέδωσαν σήμερα ανθρωπιστική βοήθεια στην Πένυ Σκάρου για την αποκατάσταση της υγείας της

peny-skarou1
Σε συνέχεια της εκστρατείας αλληλεγγύης που είχε ξεκινήσει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών για τη νεαρή τραγουδίστρια Πένυ Σκάρου, η οποία στις 28 Ιουνίου παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε από αυτοκίνητο, με συνέπεια να ακρωτηριαστεί το ένα της πόδι, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του ΙΣΑ, κ. Γιώργος Πατούλης, παρέδωσε σήμερα στην Πένυ Σκάρου επιταγή ποσού 7.625,00 ευρώ για την αποκατάσταση του ποδιού της.

Εμφανώς συγκινημένη η τραγουδίστρια ευχαρίστησε τον κ. Πατούλη για την εκστρατεία αλληλεγγύης και του έκανε δώρο ένα cd με τα προσωπικά της τραγούδια, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης.

peny-skarou2
Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών θα συνεχίσει να δίνει τον δικό του αγώνα και να συμπαραστέκεται στους συνανθρώπους μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter